”Mi-a dat cu pumnul în cap”. Mulți nervi la Petrolul
0 4 minute 4 luni
  • Superliga: FCSB – UTA Arad, luni, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: VoluntariOțelul, luni 17:00, DGS 1

Florin Prunea (55 de ani) a ”măturat pe jos” cu actuala echipă tehnico-administrativă a ”Câinilor”, în timp ce Paul Papp (34 de ani) și-a vprsat năduful pe arbitraj.

Papp: ”VAR-ul putea să intervină”

Fotbalistul ploieștenilor, care a evoluat ca fundaș stânga, și care a fost integralist a spus că a vorbit și cu arbitrul Marian Barbu căruia i-a reclamat o lovitură de la 11 metri.

”Un meci greu, pe o vreme destul de rece. Mă bucur că am câștigat, mergem mai departe. Am avut ocazii mai clare decât ei, nu cred că au avut vreo ocazie clară. Am avut și vreo două penalty-uri neacordate.

La Musi și la mine, portarul lor mi-a dat cu pumnul în cap. Am avut o discuție cu Marian Barbu, a zis că așa a văzut. Și VAR-ul putea să intervină. Pe Musi l-a luat cu el, când a vrut să se întoarcă. Dacă era invers, se dădeau sigur două penalty-uri pentru ei.

Suntem echipe apropiate ca puncte și ca valoare, se poate întâmpla orice în lupta la play-off.

Noi am bătut Dinamo, dar să nu facem o mare sărbătoare. Să ne vedem de joc, mai sunt unele probleme de reglat. E o atmosferă bună în cadrul echipei, avem puncte OK, puteam să avem mai multe.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Diferența o face forma de moment, prezența de spirit pe care trebuie să o ai la fiecare meci”, a spus Papp, la finalul partidei.

Florin Prunea a urmărit meciul lui Dinamo și a răbufnit: ”Nepregătiți fizic. Vor retrograda sigur!”

Jair a marcat singurul gol al unei partide care a avut de toate. Florin Prunea (55 de ani) a urmărit întâlnirea de pe ”Ilie Oană”, dar nu i-a plăcut ce a văzut în tabăra ”Câinilor”. Fostul portar a rămas dezamăgit de prestația elevilor lui Zeljko Kopic și a tras concluzia.

”E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a spus Florin Prunea, conform prosport.ro.

Dinamo a fost învinsă la limită și a rămas cu 16 puncte obținute în 22 de etape.

”Câinii” au făcut nu mai puțin de cinci transferuri în această perioadă de mercato, dar remarcatul antrenorului Zeljko Kopic a fost Alexandru Irimia, pe care l-a introdus în teren în minutul 73, în locul lui Christian Ilic.

VIDEO cu rezumatul partidei Petrolul – Dinamo 1-0

Etichete: paul papp , marian barbu , papp petrolul , petrolul dinamo 1-0


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *