Începe consultarea publică pentru amenajarea salbei de lacuri în Sectorul 2 al Capitalei
0 3 minute 1 an

Primarul Sectorului 2 anunţă  începerea consultărilor publice pentru amenajarea salbei de lacuri cu arhitecţi, urbanişti, peisagişti, organizaţii neguvernamentale, grupuri civice şi cetăţeni.

image

„Salba de lacuri ar putea să fie bijuteria Sectorului 2. Chiar dacă am început prin a scoate mii de tone de gunoaie din lacuri, avem și puterea și nevoia să vedem mai departe cum se va transforma această zonă. Fiind un proiect de amploare care va schimba radical o suprafață semnificativă din Sectorul 2 și care va genera dezvoltare în toate cartiererele adiacente, ne dorim să adunăm toate opiniile relevante legate de această amenajare. Traseul râului Colentina și lacurile pe care le formează sunt un bun comun de care toți ne vom bucura”,  a scris Radu Mihaiu, joi, pe Facebook.

Formular disponibil până pe 13 martie 2023

Edilul anunță consultări cu toți actorii interesați: arhitecți, urbaniști, peisagiști, organizații neguvernamentale, grupuri civice, cetățeni implicați, toate discuțiile fiind menite să alinieze direcțiile temei de proiectare cu nevoile/așteptările cetățenilor.

„Și pentru că nu există masă suficient de mare la care să încăpem toți, partenerii noștri de la Ordinul Arhitecților din România vă invită pentru început să ne transmiteți părerile voastre prin completarea unui formular care va fi disponibil până pe 13 martie 2023. Link în comentarii. Vă mulțumim!„, a mai scris Radu Mihaiu, joi, pe Facebook.

Amintim că proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului Sectorului 2 pe anul acesta a fost respins de Consiliul Local, la începutul acestei luni.  Ulterior, pe 9 februarie, Bugetul Sectorului 2 pe anul 2023 a fost aprobat de Consiliul Local, cu 14 voturi „pentru” şi 10 „împotrivă”.

București


Top articole


Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *