„Doamne ferește!” Oficialii lui Sepsi au dat explicații după ce fanii Rapidului au ieșit din stadion
0 4 minute 1 an
  • UCL: Milan – Napoli, miercuri, 22:00, DGS 2

  • UCL: Real Madrid – Chelsea, miercuri, 22:00, DGS 1

Oficialii lui Sepsi au dat detalii după ce fanii Rapidului au ieșit din stadion

După ce a intrat pe stadion doar o parte din ei, aceștia au părăsit arena în minutul 17, în semn de protest, dar și de solidaritate cu ceilalți care nu au putut intra, deși în stadion erau foarte multe locuri liber.

Directorul sportiv al lui Sepsi, Atilla Hadnagy, a vorbit și el despre acest subiect.

„Nu prea e treaba mea, mă ocup cu echipa, dar am aflat că a fost trimis un e-mail la clubul Rapid, că putem asigura doar acele 426 de locuri, să nu vină mai mulți. Cine știe ce putea să se întâmple? Doamne Ferește!

Nu puteam să riscăm și să-i lăsăm mai mulți. Dacă se schimbă regulamentul, să permită 10% în loc de 5%, nu ar fi o problemă pentru noi. Dar câte probleme am avut cu suporterii adverși… acum suflăm și în iaurt. Nu știm ce se poate întâmpla, nu putem să lăsăm suporteri mai mulți”, a precizat Attilla Hadnagy, la Liga Digisport.

Giuleștenii au venit la stadion însoțiți de o galerie numeroasă, peste 500 de persoane, dar în tribune nu au putut intra decât 426 de persoane, conform regulamentului. În aceste condiții au rămas destul de mulți fani în afara arenei, ceea ce a dus la o stare generală de disconfort a giuleștenilor.

Deși giuleștenii au încercat să forțeze nota, gazdele au rămas ferme pe poziție și nu au mai permis suplimentarea numărului.

Sepsi, prima victorie din play-off, 2-0 cu Rapid. Pentru covăsneni, urmează CFR Cluj

Cei de la Sepsi sunt optimiști după victoria cu 2-0 în fața Rapidului, prima din istoria celor cinci confruntări directe și, totodată, prima din play-off. În etapa următoare, Sepsi se deplasează pe terenul campioanei CFR Cluj.

„Ne-am făcut meciul ușor. Am dominat cap-coadă și am meritat pe deplin victoria. Am jucat bine și cu FCSB, și cu Farul. Vrem să facem cât mai multe puncte și să arătăm că nu degeaba am ajuns în play-off. (…)

CFR nu mai este ce a fost, nu mai are jocul pe care îl practica înainte. Iar noi suntem în formă, sper să revenim cu punct sau puncte. Acum am revenit la normalitate, înainte am făcut niște meciuri proaste. Acum este jocul nostru pe care l-am avut și anul trecut, sper să o eliminăm pe CFR din Cupă și să încercăm să câștigăm iar Cupa”, a spus Attilla Hadnagy.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi – Rapid 2-0:

Etichete: fani rapid , suporteri rapid , atilla hadnagy , sepsi – rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *