Încă un jucător de un miliard la Real Madrid
0 3 minute 6 luni
  • UCL: ȘahtiorBarcelona, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: MilanPSG, marți, 22:00, DGS 1

Astfel, până acum, Vinicius Junior (23 de ani) și Rodrygo (22 de ani) au semnat deja noi contracte, valabile până în vara anului 2027, respectiv 2028, care au clauze de reziliere în valoare de un miliard de euro fiecare.

Dar, potrivit ultimelor informații apărute în presă, încă un jucător titular al ”los blancos” va semna în perioada următoare un nou angajament care va include o clauză ”anti-Arabia Saudită”.

Eder Militao va avea o clauză de reziliere de un miliard de euro

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Eder Militao va semna în perioada următoare un nou contract cu Real Madrid, valabil până în vara anului 2028. De asemenea, sursa citată anterior scrie că brazilianul va avea trecută o clauză de reziliere de un miliard de euro. 

Transferat în vara anului 2019 de la Porto pentru 50 de milioane de euro, Eder Militao a devenit un titular incontestabil în centrul defensivei madrilene. Brazilianul, evaluat la 70 de milioane de euro, a jucat în 51 de partide pentru Real Madrid în sezonul trecut, a marcat 7 goluri și a oferit un assist. De când a ajuns în LaLiga, în tricoul ”Galacticilor”, Militao a strâns 143 de partide, a marcat 11 goluri și a oferit 5 pase de gol. 

Însă, la începutul acestui sezon, fundașul central a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior în meciul pe care ”los blancos” l-au câștigat, în deplasare, cu Athletic Bilbao, scor 2-0 ( la mijlocul lunii august). În urma acestei lovituri, Militao a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe, care-l va mai ține departe de gazon încă 4 luni. 

În absența lui Eder Militao din centrul defensivei, Carlo Ancelotti s-a bazat în majoritatea meciurilor pe un cuplu de fundași centrali format din David Alaba (31 de ani) și Antonio Rudiger (30 de ani). 

Etichete: real madrid , eder militao


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *