Fostul a devenit din nou actualul pentru Laurette: ”Nu putem să stăm unul fără celălalt”
0 3 minute 7 luni
  • Liga 2: SteauaCeahlăul, joi, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FarulUTA, joi, 20:00, DGS 1

Laurette Atindehou și Magaye Gueye formează din nou un cuplu, după cum a confirmat cunoscutul model.

Laurette Atindehou formează din nou un cuplu cu Magaye Gueye

Galerie Foto

Laurette s-a împăcat cu Magaye Gueye, iar acum locuiește în casa pe care fotbalistul o are la Paris.

Da, relația merge mai departe pentru că am ajuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim.

Am fost cu Magaye la Disney, mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis. Foarte frumos”, a povestit Laurette, în cadrul unei emisiuni TV, citată de Spynews.

Laurette Atindehou este un model cunoscut în România. Frumoasa mulatră a pășit pe cele mai importante podiumuri de modă din țară, dar și de peste hotare. A reprezentat țara noastră la ”Top Model of The World”, a fost invitată la multe dintre emisiunile TV controversate din România și este o prezență constantă în lumina blițurilor paparazzilor.

Magaye Gueye, suspendat trei luni pentru consum de cocaină

Galerie Foto

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină la începutul anului 2021, în urma unui control realizat de ANAD după meciul Dinamo – FCSB, din optimile de finală ale Cupei României, unde ”câinii” s-au impus cu 1-0.

Tot în acea perioadă, au apărut în mediul online imagini cu Magaye Gueye în jacuzzi, alături de două domnișoare, iar una dintre aceasta era chiar Laurette. De atunci, cei doi au format un cuplu.

Magaye Gueye a plecat de la Dinamo în iulie 2021, iar în ianuarie 2022 a semnat cu grecii de la Karditsas. Din vara acelui an, francezul este liber de contract.

Etichete: magaye gueye , laurette atindehou , relatie laurette atindehou , iubit laurette atindehou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *