Zlatan Ibrahimovic, „săgeți” către Cristiano Ronaldo
0 3 minute 8 luni
  • SuperLiga: RapidPoli Iași, vineri, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari – Universitatea Craiova, sâmbătă, 18:45, DGS 1

Zlatan Ibrahimovic l-a „înțepat” pe Cristiano Ronaldo, după transferul în Arabia Saudită

Zlatan a fost întrebat despre transferurile făcute de cluburile din Arabia Saudită, care au adus nume importante din fotbal. „Revoluția” arabilor a început odată cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr în ianuarie 2023.

„Ibra” a comentat în stilul său caracteristic și a transmis un mesaj cu subînțeles care face referire la CR7. Suedezul este de părere că acesta ar fi trebuit să se retragă după ultima aventură la Manchester United.

„Trebuie să fii amintit pentru talentul tău, nu pentru cât ai câștigat. Dacă ești amintit pentru bani, de ce te-ai mai antrenat în fiecare zi? Cred că toți ne dorim asta.

Deci, cred că anumiți jucători care au ajuns la un nivel mare ar trebui să se oprească într-un anumit punct. Nu poți să ”cobori” și să îți închei cariera într-un alt fel. Unii jucători au nevoie de bani mai mulți pentru că nu au câștigat suficient”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de Mirror

Zlatan Ibrahimovic a povestit cum l-a sfidat pe Pep Guardiola

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal acum patru luni, astfel că a început să acorde interviuri despre cariera sa impresionantă.

Marele fotbalist a reamintit de perioada 2009-2010, în care s-a aflat sub comanda lui Pep Guardiola (52 de ani) la Barcelona. Fostul atacant a dezvăluit că relația dintre cei doi a scârțâit încă de la început, după ce a decis să nu asculte de cerința antrenorului.

„La prima întâlnire pe care am avut-o cu el, mi-a spus ‘Ține minte, aici jucătorii nu vin cu Ferrari’. Ce credeți că am făcut eu după? Am venit cu Ferrari-ul meu, normal!”, a povestit Ibrahimovic, citat de jurnalistul Fabrizio Romano pe Twitter.

Etichete: cristiano ronaldo , zlatan ibrahimovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *