Lăcătuș și Dumitrescu, reacții după schimbarea din minutul 28 a lui Rădăslăvescu: ”Doar să-l pună într-o situație delicată”
0 3 minute 2 luni
  • Liga 2: Csikszereda – Șelimbăr, luni, 17:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo – Petrolul, luni, 20:30, DGS 1

Totuși, tânărul fotbalist nu a rezistat mult pe teren. Acesta a fost schimbat, în minutul 28.

Marius Lăcătuș și Ilie Dumitrescu au reacționat, după schimbarea lui Eduard Rădăslăvescu în minutul 28

Vizibil dezamăgit, tânărul fotbalist a fost consolat de colegii săi, Lixandru, Radunovic, Șut, Olaru și Chiricheș. După schimbare, acesta s-a dus direct la vestiare.

La pauză, Marius Lăcătuș și Ilie Dumitrescu au comentat schimbarea lui Rădăslăvescu. Dacă ”Fiara” a avut o reacție reținută, ”Mister” s-a arătat deranjat de mutare. Fostul mare internațional este de părere că mai mulți jucători ar fi trebuit schimbați. 

”Nu știu de ce ți se pare ieșit din comum gestul colegilor. Mie mi se pare normal, au încercat să fie alături de el, să-l încurajeze. Cine a dictat schimbarea știe mai bine.”, a declarat Marius Lăcătuș.

”Nu a făcut diferența în 27 de minute, nu a scos adversari din joc… Nu știu de ce l-a scos. O schimbare, doar așa, să-l pună pe copilul ăsta într-o situație delicată. Așa, ar fi trebuit să schimbe vreo 3-4 jucători. Nu dau nume.”, a spus și Ilie Dumitrescu.

Radaslavescu a înjurat un suporter al Farului: ”Ar trebui să se concentreze pe jocul lui”

În primele minute ale confruntării de la Ovidiu, Radaslavescu s-a remarcat, însă, doar cu o ieșire necontrolată. Jucătorul FCSB-ului a avut o scurtă dispută cu un suporter al Farului, pe care l-a înjurat fără menajamente.

Are ceva de împărțit cu spectatorii Radaslavescu, dar ar trebui să se concentreze pe jocul lui pentru că până acum Dussaut a făcut două curse, iar el nu a reușit să-l urmărească”, a spus comentatorul Digi Sport Ionuț Angheluță. 

O înjurătură urâtă”, a completat George Dobre.

Înaintea meciului Farul – FCSB, Radaslavescu adunase doar 277 de minute în această stagiune de campionat, în 15 apariții.

Etichete: superliga , marius lacatus , ilie dumitrescu , fcsb , eduard radaslavescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *