Declarația serii după Farul -am luat niciun cadou”. Cum ”a dres” situația
0 2 minute 2 luni
  • Liga 2: Csikszereda – Șelimbăr, luni, 17:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo – Petrolul, luni, 20:30, DGS 1

După o primă repriză albă, în care schimbarea lui Eduard Radaslavescu din minutul 28 a fost cel mai important moment, gruparea roș-albastră a dat lovitura pe final, grație reușitei lui Șut, venită în urma unui corner executat de Florinel Coman.

Ștefan Târnovanu, după Farul – FCSB 0-1: ”Îi dedic victoria iubitei mele”

În urma acestui succes, FCSB s-a distanțat la 7 puncte față de ocupanta locului secund, Universitatea Craiova. De partea cealaltă, Farul a rămas pe 5, cu 25 de puncte.

Desemnat omul meciului, Ștefan Târnovanu, portarul FCSB-ului, s-a declarat extrem de mulțumit de rezultat și a oferit declarația serii la flash-interviu. I-a dedicat victoria iubitei sale, căreia ”nu i-a luat niciun cadou de ziua ei”.

Nu am început absolut deloc bine, au fost peste noi în prima repriză. Mă bucur că a venit acest gol pe final, ne-am distanțat la 7 puncte. O victorie fantastică, mă bucur foarte mult, contează foarte mult.

Știam că dacă vom face un joc defensiv bun, putem marca la orice fază. În seara aceasta am făcut un pas mic, dar foarte important pentru câștigarea titlului. A fost bine și cu Chiri, cu Dawa, cu Siya, toți au jucat bine.

Ieri a fost ziua iubitei mele, nu i-am luat niciun cadou, n-am știut ce să-i iau, așa că-i dedic această victorie. Vin (n.r.- cei de la Universitatea Craiova) după două victorii fabuloase, trebuie să-i oprim”, a spus Târnovanu.

Galerie Foto

VIDEO Rezumat Farul – FCSB 0-1

Etichete: stefan tarnovanu , jucator fcsb , farul – fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *