Variantă S.F. pentru Barcelona! Lionel Messi, propus să devină antrenorul catalanilor
0 2 minute 4 luni
  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • La Liga: GetafeReal Madrid, joi, 22:00, DGS 1

Balonul de Aur a luat această decizie, după ce a reușit să câștige Cupa Mondială alături de reprezentativa Argentinei, chiar dacă a fost dorit și la echipa alături de care a scris istorie, Barcelona.

Lionel Messi, propus ca antrenor al Barcelonei, de Danny Murphy

După ce au ratat transferul lui Messi, catalanii au avut probleme în acest sezon în care rezultatele nu au mai fost aceleași din stagiunea trecută, când au devenit campioni. Din acest motiv, Xavi Hernandez a anunțat că va renunța în vară la banca echipei, astfel că Barcelona va fi nevoită să își găsească un nou antrenor.

În presa internațională, s-a vehiculat deja pe seama celui care îi va prelua pe catalani din următorul sezon, dar această întrebare nu are încă un răspuns.

Danny Murphy, fostul jucător al lui Liverpool sau Tottenham, a venit cu o propunere cel puțin surprinzătoare, Lionel Messi, pe care îl consideră cea mai bună variantă pe care catalanii o au în acest moment.

I-aș oferi banca tehnică lui Messi. Suporterii s-ar uni imediat. Orice atinge se transformă în aur. A fost pus pe această planetă pentru a oferi lucruri minunate. Nu cred că se va opri la antrenorat”, a spus fostul jucător, actual comentator, conform Mundo Deportivo.

Desigur, această variantă iese din discuție, în contextul în care Lionel Messi mai are contract cu Inter Miami până la finalul anului 2025, iar argentinianul nu ia în considerare retragerea din fotbal.

Etichete: barcelona , antrenor , xavi , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *