Omul de la FCSB pe care Ilie Dumitrescu l-a numit ”impecabil”
0 4 minute 4 luni
  • Cupa Ligii Angliei: Middlesbrough – Chelsea, marți, 22:00, DGS 1

  • Supercupa Spaniei: Real Madrid – Atletico Madrid, miercuri, 21:00, DGS 1

Fostul internațional l-a remarcat pe antrenorul Elias Charalambous (43 de ani) pentru modul în care se prezintă la conferințele de presă dinaintea și după meciurile FCSB-ului, dar și la flash-interviuri, în momentele în care i se cer explicații pentru anumite decizii din timpul jocului, care nu-i aparițin.

Ilie Dumitrescu a rămas impresionat de Elias Charalambous: ”Găsește o explicație destul de pertinentă”

Ilie Dumitrescu l-a numit ”impecabil” pe Elias Charalambous pentru aparițiile și discursurile sale în fața reporterilor, deși tehnicianul a fost de multe ori criticat pentru că ar ascunde realitatea.

Mie mi se pare foarte inteligent. Este foarte greu să-i schimbi părerea lui Gigi Becali. Nu există. Tu spuneai că există cineva care mai are dialog…

Dacă mâine Gigi îl vrea pe Lixandru nouă autentic, e nouă autentic din seara asta. Deci, nu se pune problema, când Gigi alege ceva să nu se îndeplinească dorința.

Eu merg în zona aia, că Pintilii și Charalambous au un rol important în rezultatele echipei. Chiar dacă întâmpină multe probleme: ‘Bagă-l pe ăsta, scoate-l pe ăsta acum. Fă asta’.

Procesul de pregătire și tot ce se întâmplă acolo este asigurat de cei doi. Charalambous are și rolul să vină în fața noastră la interviuri. E pus în situația în care nu poți să…

Găsește o explicație destul de pertinentă. Mereu găsește, nu are niciun fel de stres cu nicio întrebare. Cred că se și pregătește.

Eu nu aș pregăti chestia asta, mai ales că se așteaptă să i se pună întrebarea de ce a făcut două-trei schimbări. Au fost și patru.

L-am judeca și pentru faptul că nu răspunde. Nu ar mai fi subiect. El, din punctul meu de vedere, este impecabil”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

Elias Charalambous, de nouă luni la FCSB

Elias Charalambous (43 de ani) este antrenorul cu Licența Pro de la FCSB încă de la finalul lunii martie a anului 2023.

Cipriotul a ajuns la FCSB, după ce Leo Strizu (56 de ani) a renunțat la funcția de principal în acte la acea vreme.

După nouă luni la FCSB, Elias Charalambous s-a declarat mulțumit de cele întâmplate în 2023 în cariera sa.

Recunoscător pentru acest an minunat. Am întâlnit oameni valoroși. Binecuvântat”, a scris Elias Charalambous, pe Instagram, la final de 2023.

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al FCSB-ului, a reacționat în secțiunea de comentarii, după postarea cipriotului.

Hai, să-l câștigăm (n.r. titlul), amice”, a scris MM Stoica. 

Cu Elias Charambous în funcția de antrenor principal, cei de la FCSB au încheiat prima parte a sezonului în fruntea SuperLigii, cu un avans de 8 puncte față de CFR Cluj, următoarea clasată.

Galerie Foto

Clasament SuperLigii

Etichete: ilie dumitrescu , elias charalambous , elias charalambous fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *