Marius Lăcătuș a văzut declarațiile lui Alex Chipciu și a răbufnit: ”Voia să fie primit cu flori?”
0 3 minute 7 luni
  • SuperLiga: HermannstadtRapid, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLigă: CFRU Craiova 1948, duminică, 21:00, DGS 1

Marius Lăcătuș, replică pentru Alex Chipciu: ”Voia să fie primit cu flori?”

Marius Lăcătuș a comentat declarațiile făcute de Alex Chipciu la finalul meciului din Cupă. Legendarul jucător al Stelei crede că replica pentru fotbalistul de la U Cluj ar trebui să vină din partea CSA.

Totuși, Lăcătuș nu a ezitat să îl taxeze pe Chipciu pentru comentariile făcute și a transmis că vorbește prea mult despre alții în loc să își vadă de prestațiile sale. Mai mult, Lăcătuș crede că Alex Chipciu ar fi trebuit să se aștepte la o reacție dură din partea ultrașilor de la CSA Steaua.

Ce comentariu să fac, ar avea cine să facă comentarii dacă se dorește acest lucru, mă refer la cei din clubul Steaua, la cei din firma de echipamente. Are cine să reacționeze.

Chipciu pe mine mă miră. Din câte am văzut, în ultimul timp, a mai avut ieșiri la interviuri, și după meciul cu CFR Cluj. Acolo se referea la propria persoană, dar când începi să vorbești prea mult despre alții, te preocupă mai puțin ce faci tu pe teren.

Ar trebui să îl preocupe mai mult asta. Voia să fie primit cu cu flori? Era o rivală și juca în deplasare. El nu e un jucător tânăr, să zici că mai învață, a avut o reacție negativă, nu s-a obișnuit cu atmosfera. E un jucător cu experiență și nu e primul stadion pe care a fost huiduit”, a declarat Marius Lăcătuș la Digi Sport Special.

VIDEO Declarațiile făcute de Alex Chipciu

Etichete: csa steaua , alex chipciu , marius lacatus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *