ADIO, FCSB? Gigi Becali i-a oferit 500.000€, dar e tot mai departe de vicecampioană: ”Nu văd de ce ar face asta”
0 5 minute 10 luni
  • Supercupa: Farul – Sepsi, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 22:00, DGS 1

Patronul FCSB-ului i-a propus fotbalistului despre care jurnaliștii italieni au scris că și-a reziliat contractul cu Cremonese un salariu de 300.000 de euro anual și un bonus de instalare de până la 200.000 de euro, în încercarea de a-l convinge să revină în România.

Florin Gardoș, despre un eventual transfer al lui Chiricheș la FCSB: ”Nu văd de ce ar face asta”

Chiricheș i-a cerut timp de gândire lui Gigi Becali și, recent, a apărut o nouă formație care e interesată de serviciile sale. E vorba despre Cagliari, echipă din Serie A.

În acest context, Florin Gardoș (34 de ani), fostul coleg al lui Vlad Chiricheș de la FCSB, e aproape convins că fundașul va alege să rămână în Italia, în detrimentul unui transfer în Liga 1.

Până să aflu de vestea asta (n.r.- că Vlad Chiricheș și-a reziliat contractul cu Cremonese), n-aș fi dat șanse mai deloc. Acum au crescut puțin. Depinde de ce opțiuni va avea. Din ce știu, e tot cu Pietro Chiodi (n.r.- impresar), care are ceva relații la Cagliari, s-ar putea să meargă în direcția asta.

Nu cred că se întoarce, dacă va avea o alternativă din Serie B sau Serie A. Nu văd de ce ar face asta. L-am auzit pe patron că a zis că a câștigat foarte mulți bani, e adevărat, la un moment dat nu te mai interesează, mai ales dacă îi e dor de casă.

Pe mine m-ar preocupa altceva. Jucătorii de peste 30 de ani care au venit au depins de toanele patronului. Ar fi senzațional pentru FCSB, pentru că a avut probleme mari în defensivă”, a spus Gardoș, la emisiunea Liga Digisport.

VIDEO Florin Gardoș, despre un eventual transfer al lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali, despre transferul lui Vlad Chiricheș: „Îl aștept cât vrea! E principala opțiune, e cel mai bun dintre toți

„Mai multe știți voi decât eu. Pe mine mă interesează roadele. Vedem roadele dacă sporesc, întocmai ca la oi. Mai avem nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaș central. E, bine. Nu, la revedere! Nu mai luăm orice jucător, la duzină, claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulțumiți de Dawa în cantonament.

Chiricheș trebuie să dea un răspuns. Îl mai aștept cât vrea. E principala opțiune, că e cel mai bun dintre toți. Acum, e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, ei i-au făcut o contraofertă prin impresari. Impresarul a făcut altele, că ‘domne, că Gigi, ai luat pe el 10 milioane’. Lasă, mă, pui ce am luat. Și eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r. Pandurii Tg. Jiu). Eu, și cu 10 milioane, și fără, tot aia. Dar el, la revedere, dacă nu-l luam eu. Cine îl vindea cu 10 milioane? N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheș e un om extraordinar, el nu zice nu. Am vorbit, am înțeles că ar vrea să revină în România, mai mult pentru familie, pentru copii. A făcut milioane, că e băiat strângăreț, are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Omul vrea să se retragă cu familia, să le dea educație ortodoxă copiilor. Așa am înțeles.”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: vlad chiriches , florin gardos , chiricheș fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *