Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
0 4 minute 2 luni
  • SuperLiga: U Cluj – UTA, sâmbătă, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova – Rapid, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Simona Halep (32 de ani) a declarat, la întoarcerea în ţară după ce a participat la Miami Open, primul său turneu de la ridicarea sancţiunii pentru dopaj, că nu ştie deocamdată care va fi următoarea întrecere la care va participa.

Organizatorii turneului de la Stuttgart vor să prioritizeze cât mai multe jucătoare germane pe tabloul principal

Organizatorii turneului de la Stuttgart au anunțat, joi, 28 martie, pe cine au invitat pentru ediția din acest an a Porsche Tennis Grand Prix.

Competiția debutează pe 15 aprilie și este de categorie WTA 500, tabloul având 32 de poziții. În regulamentul WTA se stipulează că la turneele din această categorie nu se vor acorda mai mult de patru invitații.

Hotărâm cu atenţie pe cine vrem să sprijinim cu un wild card. Fiind un turneu din Germania, dorim, fireşte, să ţinem cont de responsabilitatea pe care o avem pentru tenisul feminin german.

Ele nu au şansa de a intra pe tabloul principal aici prin calificări. De aceea le susţinem cu un wild card”, a spus Anke Huber, directoarea turneului.

Turneul de la Stuttgart, desfășurat indoor pe zgură, le are pe lista de participare pe nouă dintre primele zece jucătoare ale lumii, în frunte cu liderul mondial, Iga Swiatek.

Angelique Kerber, fost lider mondial mondial, şi Emma Răducanu au obţinut invitațiile pe baza criteriilor WTA.

  • Simona Halep a revenit luna aceasta în circuitul WTA la Miami Open după o pauză de aproape 19 luni.
  • Simona Halep a primit un wild card din partea organizatorilor de la Miami imediat cum a fost anunțată decizia TAS, care i-a redus suspendarea.

Simona Halep a decis să nu participe la turneul de la Charleston

Sportivei noastre i-a fost oferit un wild card pentru turneul de la Charleston, care va începe la finalul acestei luni, însă a decis să refuze invitația.

„Charleston începe acum, foarte rapid, aşa că nu… o să rămân să mă antrenez în Bucureşti. O să încerc să îmi revin aici. Am discutat ceva (n.r. – despre participarea la turneele de la Stuttgart, Madrid şi Roma), dar încă nu s-a stabilit nimic. Îl aştept pe Carlos (n.r. Martinez), vreau să discut cu el înainte să iau o decizie.

Sunt încrezătoare în mine, ca persoană, dar ca jucătoare de tenis mai am mult de muncit. O să fie greu să mă întorc acolo unde îmi doresc eu. Dar, ca persoană sunt mult mai bine. Nu am mai simţit presiunea turneului, a fost doar plăcerea să mă întorc.

Nu mai contează ce voi face de acum încolo, o să joc de plăcere. Nu ştiu cât voi mai juca. Dar am câştigat ceea ce trebuia să câştig şi ce era corect să câştig, iar asta mi-a dat încredere ca om”, a declarat Halep la revenirea în România.

Etichete: simona halep , angelique kerber , stuttgart , emma raducanu , simona halep nu participa la stuttgart , anke huber , simona halep nu a primit wild card


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *