”Fabulos!”. Englezii au văzut golul magistral al lui Adrian Mazilu și au reacționat
0 3 minute 2 luni
  • Fotbal U20: România – Polonia, marți, 18:00, DGS 1

  • Baraj EURO: Ucraina – Islanda, marți, 21:45, DGS 1

Golul care a adus victoria ”Tricolorilor” a fost marcat de către Adrian Mazilu. Fotbalistul de 18 ani a reușit un șut superb din afara careului și l-a învins pe portarul german în minutul 90+3. 

Englezii au vorbit despre golul lui Adrian Mazilu: ”A marcat uimitor”

În acest moment, Adrian Mazilu este împrumutat de către Brighton la Vitesse, în Olanda, acolo unde a evoluat în doar două partide. 

Totuși, englezii continuă să îl urmărească, iar după golul de senzație reușit contra Germaniei, aceștia au vorbit despre ”perla” lui Gică Hagi la superlativ. 

”Arian Mazilu a marcat un gol uimitor în timpul suplimentar, iar România a obținut o victorie palpitantă cu 3-2 în fața Germaniei U19.

Tânărul de 18 ani a avut o evoluție de marcă și a adus victoria mult dorită echipei sale naționale. A dezlănțuit un efort fabulos, a ridicat mingea și a oferit un efect care l-a lăsat mască pe portarul Seimen”, au scris cei de la sussexexpress.co.uk.

ZWOLLE, 26-01-2024, MAC3PARK stadion, football, Dutch Eredivisie, season 2023 / 2024, Match between PEC Zwolle - Vitesse

Adrian Mazilu / Foto: Profimedia
  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Adrian Mazilu, potrivit transfermarkt.com. 

Gabi Torje, despre Adrian Mazilu: ”Brighton nu l-a cumpărat doar să-l trimită în altă parte. 100% se va baza pe el”

Gabi Torje, care l-a cunoscut pe Adrian Mazilu în perioada în care cei doi făceau parte din lotul Farului, susține că Brighton a făcut o afacere excelentă cu atacantul lateral, iar peste 5 ani românul va valora în jur de 20 de milioane de euro.

Marcă înregistrată Mazilu, e execuția lui. Nu e întâmplătoare. Avea genul ăsta de execuții. Când am ajuns la Farul, am zis că va face pasul la o echipă importantă foarte repede.

Au trecut doar 6 luni și a plecat. Se văd calitățile fizice, tehnice, disciplina și e un băiat foarte inteligent. E încă tânăr, are 18 ani. Cei de acolo (n.r.- de la Brighton) să nu credeți că l-au luat doar ca să-l trimită în altă parte.

100% se vor baza pe el în viitorul apropiat pentru că e un jucător foarte valoros. Cumpărându-l la 17 ani cu 3 milioane de euro poate au scutit 20 de milioane pe care trebuiau să le plătească peste 5 ani”, a spus Gabi Torje, la emisiunea Liga Digisport.

Etichete: brighton , vitesse , adrian mazilu , gol adrian mazilu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *