Toni Conceicao, dezvăluiri despre negocierile purtate cu Gigi Becali: ”Este figură mare. M-a chemat la el acasă”
0 3 minute 4 luni
  • SuperLiga: Botoșani – Poli Iași, vineri, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCU Craiova – Dinamo, vineri, 20:00, DGS 1

De altfel, fostul tehnician portughez al celor de la CFR Cluj a fost invitat de ”latifundiarul din Pipera” la Palat pentru a stabili detaliile finale ale contractului. 

Însă, după o discuție de aproximativ jumătate de oră, cele două părți nu s-au înțeles asupra unei colaborări, întrucât Conceicao, așa cum era firesc, și-ar fi dorit să dețină controlul total asupra băncii tehnice, lucru neacceptat de Gigi Becali (care își dorește să se implice activ în luarea deciziilor tehnice).

La o distanță de 4 ani și jumătate de la acel eveniment, Toni Conceicao a oferit mai multe detalii despre modul în care s-au purtat negocierile dintre el și Gigi Becali. 

Toni Conceicao: ”Gigi este o figură mare. Îmi spunea că eu cunosc bine echipa FCSB”

Toni Conceicao a dezvăluit faptul că, în timpul negocierilor purtate la Palat, Gigi Becali l-a asigurat de faptul că știe în detaliu echipa FCSB-ului (prin prisma faptului că portughezul a fost timp de mai multe sezoane adversarul direct al ”roș-albaștrilor” în campionat). 

De asemenea, antrenorul lusitan a mărturisit că, la acea vreme, i-a cerut lui Gigi Becali să aducă la echipă trei jucători de calitate, însă, această solicitare ar fi fost respinsă, printre rânduri, de ”latifundiar”.

”Gigi este o figură mare. M-a chemat la el acasă, în Pipera. Era în august. FCSB era la Guimaraes pentru meciul din Europa League. Eu venisem în România să merg la Cluj, la un meci.

Un prieten mi-a spus că vrea Gigi Becali să vorbească cu mine. Am zis ”OK, mă duc să mă întâlnesc cu Gigi”. Am vorbit cu el 20 de minute, nu mai mult, dar nu ne-am înțeles. Mi-a dat seama că eu și Gigi aveam drumuri diferite.

El m-a întrebat cum văd eu lucrurile, îmi spunea că eu cunosc bine echipa FCSB. I-am explicat care e părerea mea, că ar fi nevoie de trei fotbaliști mai buni. El zicea: ”Eu știu echipa, eu știu echipa”, a spus Conceicao, pentru Fanatik

După ce au picat negocierile cu FCSB, Toni Conceicao a fost numit selecționer al naționalei Camerunului (pe care a antrenat-o în perioada septembrie 2019 – februarie 2022). 

În acest moment, tehnicianul portughez este liber de contract. 

Etichete: gigi becali , negocieri , fcsb , toni conceicao


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *