Ce a spus Ange Postecoglou după ce s-a scris că Radu Drăgușin ar fi bătut palma cu Tottenham
0 3 minute 5 luni
  • Premier League: West Ham – Brighton, marți, 21:30, DGS 1

  • Premier League: Liverpool – Newcastle, luni, 22:00, DGS 1

Stoperul și-ar fi dat deja acordul pentru un contract pe cinci ani și a mai rămas doar ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere.

Ange Postecoglou: ”Trebuie să ne folosim de fiecare fereastră de transferuri!”

Britanicii au făcut deja prima ofertă, de 25 de milioane de euro, însă italienii speră să obțină pentru Drăgușin măcar 30 de milioane de euro. Totuși, în presa din Italia se vorbește că ar fi doar o chestiune de timp până când cele două cluburi vor ajunge la un acord în ceea ce privește transferul fotbalistului român.

 La o zi după ce s-a aflat că Tottenham a făcut prima ofertă pentru Drăgușin, Spurs a învins-o pe Bournemouth cu scorul de 3-1 în etapa a 20-a din Premier League.

La finalul meciului, Ange Postecoglou, antrenorul londonezilor, a fost întrebat despre achizițiile pe care Tottenham le va face în perioada de transferuri de iarnă. Tehnicianul a ezitat să numească vreun jucător și a transmis că reconstrucția unei echipe trebuie făcută în timp.

Trebuie să încercăm să folosim fiecare fereastră de transferuri pe care o avem la dispoziție pentru a continua construcția echipei și a lotului.

Am mai spus și înainte că o singură fereastră de transferuri nu va construi această echipă, nici în două perioade de transferuri nu vom reuși acest lucru, trebuie să muncim în permanență la acest aspect”, a spus Ange Postecoglou după meciul cu Bournemouth.

VIDEO Rezumatul partidei Tottenham – Bournemouth 3-1

Etichete: tottenham , spurs , radu dragusin , ange postecoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *