Răzvan şi Irina Fodor, o relaţie „diferită”. „Vin dintr-un secol în care bărbaţii îşi băteau capul cu altceva”
0 3 minute 3 luni

Sursa foto: Facebook Irina Fodor

Sursa foto: Facebook Irina Fodor

Răzvan Fodor a explicat de ce el şi Irina, soţia sa, nu au momente de gelozie în relaţie. 

„De câte ori m-am uitat la proba sosurilor iuți, sunt o grămadă de doamne care răspund că dacă ar avea posibilitatea și nu ar fi cuplate, singurul cu care s-ar căsători este Răzvan Fodor. Alina Ceușan este ultima care a zis asta. Nu vine Irina să îți indice aceste lucruri?”, a fost întrebat Răzvan Fodor. 

„N-avem probleme de genul ăsta. Eu vin dintr-un secol în care bărbații, când vine vorba de femei, își băteau capul cu altceva.

N-aveam voie să fim geloși, să ne batem capul cu treaba asta, să ne înfoiem, ‘tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica’. Și treaba asta ne-a construit într-un fel în care acum, un secol mai târziu, să pot să cred, cu siguranță, că eu pot să fiu în secunda asta soțul unei singure femei.

Pentru că eu am căutat-o pe nevastă-mea foarte mult. Iar treaba asta, atâta timp cât ea o vede în casă și vede ce soț are… Eu mă uit! Uite-o pe Laura Cosoi, eu vreau să văd femei frumoase.

Eu mă uit după femei frumoase. Uite-o pe Laura (n.r. Laura Cosoi) ce frumoasă e. Îl știu pe bărba-su, o știu de mică. Și atunci, orice femeie ar veni ‘mamă, ce aș face cu Fodor’, nevastă-mea așa s-a construit și ea în jurul meu. O doare în fund. Cum și eu, n-am niciun fel de problemă dacă cineva stă și se holbează la fundul lu’ nevastă-mea!”,  a dezvăluit Răzvan Fodor, citat de kfetele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

irina fodor


razvan fodor


relatie

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *