Fotbalistul care a făcut-o pe Kim Kardashian să pună mâna instant pe telefon: „Am făcut ca toate cele!”
0 3 minute 8 luni
  • Media: Digi Sport Special, joi, 20:15, DGS 1

  • Preliminarii EURO: BulgariaUngaria, joi, 21:45, DGS 1

Recent, supermodelul cu 364 de milioane de urmăritori pe Instagram a dat nas în nas cu Erling Haaland (23 de ani), care a reușit tripla istorică (Premier League, FA Cup și Champions League) în tricoul lui Manchester City, sezonul trecut. 

Kim Kardashian „a făcut ca toate cele” când l-a văzut pe Erling Haaland

Fosta soție lui Kanye West a povestit că a fost foarte entuziasmată de faptul că se afla în același loc cu Haaland, dar în același timp i-a părut rău pentru fiul ei, care a ratat șansa de a-l vedea „pe viu” pe starul norvegian. 

„Eram în Italia și l-am văzut pe Erling Haaland. Am făcut ca toate cele, pentru că știam că fiul meu va fi încântat. E pasiunea lui.

Așa că am stat ca o ratată pe FaceTime la acest eveniment și i-am spus ‘Saint, n-o să ghicești niciodată de cine am dat. Am dat de persoana asta și… îmi pare rău'”, a povestit Kardashian, citată de Sport Bible

Galerie Foto

Surpriza de care a avut parte Erling Haaland chiar pe gazon, imediat după finala UEFA Champions League

După victoria din ultimul act cu Inter, scor 1-0, atacantul norvegian a izbucnit în lacrimi de fericire și, imediat, a avut parte de o surpriză.

Isabel Haugseng Johansen (19 ani), iubita lui Erling Haaland, și-a făcut apariția pe gazonul arenei din Istanbul și a sărbătorit alături de vârful nordic.

Tânăra este la rândul său fotbalistă și are o relație cu ”robotul” lui City de ceva mai bine de un an, dar cei doi se cunosc de mai mult timp, având în vedere că ambii au evoluat la Bryne, un club din Norvegia.

Galerie Foto

Etichete: kim kardashian , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *