Al-Ittihad a ajuns la un acord cu noul antrenor. E liber de contract de aproape un an
0 3 minute 8 luni
  • Media: Digi Sport Special, joi, 20:15, DGS 1

  • Preliminarii EURO: BulgariaUngaria, joi, 21:45, DGS 1

Marcelo Gallardo urmează să fie numit la Al-Ittihad

În vârstă de 47 de ani, Marcelo Gallardo este liber de contract din decembrie 2022, atunci când s-a despărțit de River Plate, după 8 ani de mandat. Acum însă, antrenorul argentinian ar fi ajuns la un acord cu Al-Ittihad, iar în momentul de față mai lipsește doar un anunț oficial în acest sens.

„Bombă! Gallardo este noul antrenor al saudiților de la Al-Ittihad. A acceptat oferta campioanei de anul trecut și va participa la următoarea ediție a Campionatului Mondial al Cluburilor”, a transmis publicația TyC Sports.

Jose Mourinho, un alt candidat pentru a deveni antrenorul lui Al-Ittihad

Jose Mourinho este un alt nume despre care s-a spus că ar putea deveni noul antrenor al lui Karim Benzema la Al-Ittihad, potrivit englezilor de la Mirror. Portughezul și francezul au colaborat la Real Madrid timp de trei sezoane, din 2010 până în anul 2013, perioadă în care au reușit să câștige trei trofee: campionatul, cupa și supercupa Spaniei.

Însuși antrenorul portughez a recunoscut că Ronaldo l-a convins să încerce o aventură în Arabia Saudită, iar Mourinho ar putea face acest pas mult mai devreme decât s-ar fi așteptat.

”Ușile sunt întotdeauna deschise pentru mine în Arabia. Cristiano a fost primul care a mers acolo și a schimbat imediat perspectiva cu care fotbalul arab era privit din exterior. În vară s-a confirmat că totul se schimbă. Este o competiție importantă, nu doar Liga țării , ci și Liga Campionilor Asiei , ceea ce este foarte interesant”, a declarat Jose Mourinho.

Etichete: al ittihad , marcelo gallardo , antrenor al-ittihad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *