Golgheterul CM de minifotbal lucrează într-un depozit! La revenirea din Emirate, și-a cerut în căsătorie iubita FOTO
0 3 minute 6 luni
  • UCL: Napoli – Union Berlin, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: FC Copenhaga – Manchester United, miercuri, 22:00, DGS 1

Marius Balogh (23 de ani) a fost eroul României. A marcat de două ori în ultimul act și a fost golgheterul turneului. Povestea sa este una ieșită din comun. Deși evoluează la o echipă de minifotbal din Oradea și în Liga 3, la Crișul Sântandrei, Balogh lucrează într-un depozit de materiale de construcții pentru a-și câștiga existența.

Marius Balogh și-a cerut în căsătorie iubita, după Cupa Mondială de minifotbal

Lucrez la un depozit de materiale de construcţii, la un prieten de-al meu, mă ocup cu transporturile. Pe această cale, vreau să îi mulţumesc şi lui, pentru sprijinul acordat, pentru că mă ajută mult în ceea ce fac. Nu ştiu dacă se va schimba ceva. M-aş bucura enorm de mult să fie ceva mai profesionist şi la noi”, a spus Marius Balogh, la aeroport, imediat după revenirea în România.

Ajuns la Oradea, Balogh a fost așteptat de iubita sa Lavinia. După ce a transmis că-i mulțumește pentru tot sprijinul acordat, sportivul a îngenuncheat în fața partenerei sale și a cerut-o în căsătorie. Aceasta, vizibil emoționată, a spus ”Da”.

Galerie Foto

Alexandru Bourceanu, campion al României și om important al naționalei în urmă cu câțiva ani, a făcut parte din echipa de minifotbal devenită campioană mondială. Fostul mijlocaș a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Balogh.

Dacă eu aş fi antrenor la Liga 2, l-aş fi transferat pe Balogh de aseară, pentru ca acest băiat să nu joace la Liga 3, să fie nevoit să muncească de la 8 la 16 şi dup-aia, doar pentru că are o înţelegere, munceşte dimineaţa şi se antrenează seara. Trebuie să îl ajutăm, la fel şi pe Mocanu. Asta spune ceva şi despre fotbalul nostru mare”, a spus Bourceanu.

VIDEO Rezumat România – Kazahstan

Etichete: romania minifotbal , campionatul mondial minifotbal , marius balogh


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *