Ministrul Sportului din Nigeria a intervenit în scandalul dintre Victor Osimhen și Napoli
0 4 minute 7 luni
  • SuperLiga: HermannstadtRapid, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLigă: CFRU Craiova 1948, duminică, 21:00, DGS 1

Ministrul Sportului din Nigeria, implicat în scandalul dintre Victor Osimhen și Napoli

  • Concret, reprezentanții campioanei Italiei au postat pe platforma Tik-Tok un filmuleț în care vârful african este ironizat după ce a cerut și a ratat un penalty în partida cu Bologna, terminată cu scorul de 0-0, în etapa a cincea din Serie A. La scurt timp, fotbalistul a transmis, prin agentul său, că ia în calcul să își dea în judecată propriul club.

John Owan Enoh (57 ani), Ministrul Sportului din Nigeria, este la curent cu scandalul care a ținut capul de afiș în Italia. Oficialul a transmis că a început mai multe discuții pentru a înțelege situația în care se află atacantul nigerian.

”Biroul meu lucrează pentru a ajunge direct la Osimhen și pentru a înțelege care sunt problemele. Sunt, de asemenea, în discuții cu ministrul Afacerilor Externe și cu ambasadorul Nigeriei în Italia.

Folosim canale diplomatice pentru a aprofunda problema cu Italia. Ne angajăm să ne asigurăm că sportivilor noștri li se acordă respectul pe care îl merită și că nu sunt expuși la nedreptate, discriminări și batjocură”, a transmis John Owan Enoh, citat de Gazzetta dello Sport.

  • 120 de milioane de euro este cota de piață a lui Victor Osimhen, potrivit transfermarkt.com
  • Nigerianul a fost golgheterul sezonului trecut din Serie A cu 26 de goluri și a ajutat-o pe Napoli să câștige campionatul, după o așteptare de 33 de ani.

Mario Balotelli a dat verdictul în scandalul dintre Victor Osimhen și Napoli

Întrebat despre scandal, Mario Balotelli crede că Osimhen are toate motivele să fie supărat, dar susține că fotbalistul a greșit atunci când a șters de pe profiul de Instagram toate fotografiile în care apare îmbrăcat în tricoul lui Napoli.

Osimhen îmi este prieten, l-am felicitat, dar la penalty-ul contra lui Udinese m-a dezamăgit puțin. Ar fi trebuit să îl bată el, nu Zielinski. Victor are personalitate, acest lucru nu poate fi negat. Golul pe care l-a înscris este dificil, să nu credeți că este simplu. Nu a sărbătorit golul? A făcut bine, mă copiază pe mine.

Videoclipul postat de Napoli pe TikTok în legătură cu Osimhen este o prostie. Nu înțeleg de ce au postat așa ceva. E nevoie de respect, nu de glume despre Osimhen. A făcut și el o greșeală când a șters fotografiile de pe profilul său, pentru că fanii nu au greșit cu nimic.

Totuși, cred că Osimhen poate rămâne la Napoli măcar încă un an. Dacă l-ar fi anunțat despre acest videoclip, nu cred că el ar fi acceptat. Așa ceva m-ar fi enervat și pe mine, dar poți să ceri un transfer pentru așa ceva? Nu cred, să fim serioși, din punctul meu de vedere nu este realizabil”, a declarat Mario Balotelli, conform TuttoMercatoWeb.

Etichete: napoli , victor osimhen , john owan enoh


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *