Răsturnare de situație în cazul relației dintre Joana Sanz și Dani Alves
0 3 minute 7 luni
  • SuperLiga: HermannstadtRapid, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLigă: CFRU Craiova 1948, duminică, 21:00, DGS 1

Fostul fotbalist al Barcelonei este încarcerat în penitenciarul Brians-2 și așteaptă procesul. Procurorii au refuzat eliberarea condiționată, pe motiv că acesta ar putea fugi în Brazilia.

Joana Sanz și Dani Alves au oprit procedurile de divorț

La scurt timp după ce a fost reținut de către fotbaliștii spanioli, Dani Alves a primit o lovitură grea și din partea soției sale, Joana Sanz, care a început procesul de divorț imediat după ce brazilianul a fost închis în penitenciarul Brains-2 din Barcelona.

Galerie Foto

Joana Sanz a spus clar că își dorește divorțul și a transmis chiar că fotbalistul a refuzat să semneze, lucru ce a complicat acest proces.

Totuși, în ultimele zile, se pare că a avut loc o întorsătură de situație. Concret, potrivit Sport.es, Leticia Requejo, o jurnalistă din Spania, a dezvăluit că procedura de divorț a fost întreruptă.

Putem confirma că procedura de divorț dintre ei a fost paralizată, procedura a fost oprită. Ea a spus că, deși intenționează să divorțeze, nu îl va da la o parte pe soțul ei”, a spus jurnalista, potrivit aceleiași surse.

În luna mai, Joana Sanz a părăsit casa din Barcelona, acolo unde locuia alături de Dani Alves și s-a mutat la Madrid. Acum, aceeași jurnalistă a precizat că modelul a decis să se întoarcă în locuința sa din Barcelona.

Joana Sanz a publicat ultima scrisoare primită din partea lui Dani Alves

Recent, Joana Sanz a publicat pe rețelele sociale ultima scrisoare primită din partea lui Dani Alves din spatele gratiilor. În rândurile scrise de mână, brazilianul a citat versurile unui cântesc spaniol, prin care i-a făcut fostei sale soții o declarație de dragoste.

Aș da totul pentru un sărut din partea ei. Oriunde aș fi, oricum ar fi, orice ar fi, să fiu mereu alături de tine. Te iubesc”, a scris Dani Alves în scrisoarea trimisă Joanei Sanz, potrivit Sport.es.

Etichete: dani alves , divort , acuzatii , joana sanz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *