Marius Șumudică, despre un jucător al Rapidului: “Ferească Dumnezeu! Am crezut că e meci de old boys”
0 3 minute 9 luni
  • Conference League: Sepsi – Aktobe, joi, 20:00, DGS 1

  • Conference League: FarulFlora, joi, 20:30, DGS 2

Rapid a strâns doar cinci puncte după primele patru etape de campionat. Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi (58 de ani), și-a asumat întreaga vină pentru eșecul de la Voluntari. Același discurs l-a avut portarul Horațiu Moldovan (25 de ani), care a gafat la ambele goluri primite de Rapid.

Marius Șumudică, discurs fără menajamente despre Virgil Drăghia: „Hai să spunem lucrurilor pe nume!”

În direct la Digi Sport, Marius Șumudică a criticat strategia tehnico-tactică a lui Cristiano Bergodi, pe mai multe planuri. L-a luat la țintă și pe Virgil Drăghia (33 de ani), portarul de rezervă al Rapidului, despre care a spus că ar avea kilograme în plus. 

„În două săptămâni – ferească Dumnezeu! – se accidentează Horațiu Moldovan. Cine apără la Rapid? Nu te supăra pe mine, ai văzut cum arată Drăghia? Cred că are cel puțin șapte kile în plus. Hai să spunem lucrurilor pe nume!

Uitați-vă când iese la încălzire, am crezut că e meci de „old boys”. Trebuie să fii acoperit și la al treilea portar! Nu știi, dacă va lua cartonașe Moldovan și se accidentează Drăghia, cine apără? 

Eu am pățit în Turcia așa ceva, mi s-a accidentat primul portar, apoi și al doilea, Yuri Lodygin, care venise de la Zenit Sankt Petersburg. A apărat un copil de 20 de ani”, a spus Marius Șumudică, la emisiunea Liga Digi Sport.

  • Virgil Drăghia este la Rapid din septembrie 2018. În acest start de sezon n-a prins niciun minut în poartă, iar în stagiunea trecută a apărat în cinci meciuri (patru în Cupă și unul în SuperLiga).

Clasamentul în SuperLiga României, după primele patru etape

clasament superliga etapa 4

Foto: digisport.ro

Etichete: liga 1 , rapid , marius sumudica , sumudica , superliga , draghia , virgil draghia , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *