0 3 minute 10 luni
  • SuperLiga: OțelulUTA, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidSepsi, vineri, 21:30, DGS 1

După ce l-a vrut pe Yuri Matias la Rapid, iar giuleștenii și CFR-ul se înțeleseseră pentru o mutare, totul a picat în cauza salariului prea mare cerut de jucător. El a solicitat aproape 20.000 de euro, iar Rapid a dat imediat înapoi în fața unei asemenea solicitări făcute de un fundaș.

Mutu a discutat cu Varga despre un transfer al lui Yuri Matias la Neftchi Baku

Dar Mutu, care a plecat între timp de la Rapid, știe că noua sa echipă îi poate satisface solicitarea lui Yuri, așa că l-ar dori la Baku. Însă cererea ardelenilor este mai mare decât în cazul Rapidului.

Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv„, a afirmat Varga într-un interviu acordat jurnalistului Bogdan Pop, de la Digi Sport.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la 21:00.

Rapid ar fi fost de acord să achite în jur de 500.000 de euro pentru Yuri.

Cifrele lui Yuri Matias la CFR Cluj

  • 100.000 de euro i-a costat Yuri pe cei de la CFR când l-au transferat de la Gaz Metan
  • 65 de jocuri a adunat Yuri la CFR. A marcat 6 goluri și a oferit două pase decisive.
  • 1,8 milioane de euro este cota brazilianului Yuri, conform transfermarkt.com. La momentul transferului valora 800.000 de euro

Etichete: ioan varga , yuri matias , transferi yuri , mutu yuri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *