Ovidiu Burcă, despre FCSB
0 4 minute 11 luni
  • Supercupa: Farul – Sepsi, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 22:00, DGS 1

Ovidiu Burcă: ”Noi suntem mai obișnuiți decât cei de la FCSB”

Dinamo debutează în noul sezon al SuperLigii împotriva celor de la Universitatea Craiova. În runda a doua, elevii lui Ovidiu Burcă se vor duela cu FCSB. ”Roș-albaștrii” vor ca derby-ul să se dispute pe arena din Ghencea. Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre acest aspect, după ce a lămurit situația echipei în urma cantonamentului din Slovenia

Am avut adversari pe măsură. Am culminat cu Dinamo Kiev. Una peste alta, lucruri foarte bune.

Mai avem în față 10 zile, mai putem regla lucruri. Săptămâna asta ne va ajuta. Lucrurile arată mai bine față de vara anului trecut.

Sunt destul de multe schimbări. Mai căutăm să aducem jucători. Începem în forță. În Liga 1 nu vom întâlni adversari ușori. Au venit și jucători noi, sperăm că totul să fie bine.

Au fost, oamenii nu au răbdare (n.r. cu interdicția la transferuri). Am explicat că se vor parcurge anumite etape. Dacă nu vom primi un răspuns favorabil, vom plăti banii.

Planul de reorganizare încă nu a primit avizul judecătorului sindic. Să perăm că pe data de 13 vom avea un aviz pozitiv.

Am zis, cred că este un lucru bun că vom merge în Ghencea (n.r. cu FCSB). Noi suntem mai obișnuiți decât cei de la FCSB.

Condamn violența pe stadioane. Dincolo de rivalitățile astea, și celor de la FCSB le-a fost dor de Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă, la revenirea în România.

Ce au declarat Gigi Becali și Marcel Ciolacu

Eu cred că vom juca acolo! Eu nu am vorbit cu Ciolacu, dar acum o să-i dau un telefon și să-i mulțumesc pentru ce a spus. Ciolacu a dat ordin: ‘Bă, am promis și eu nu sunt glugă de coceni, eu mă țin de cuvânt. I-am promis lui Becali că avem obligația să joace Steaua (n.r. FCSB) pe Ghencea‘. Deci 100% o să jucăm în Ghencea. Eu am înțeles că lor le e frică de Talpan. Băi, cât e Ciolacu prim-ministru nu am frică!

O să jucăm în funcție de meciuri, Ghencea, Arcul de Triumf, ca să triumfăm, și Arena (n.r. Națională), meciurile de anvergură.

(n.r. Nu vă e frică de incidente în Ghencea?) Ce incidente? De ce avem miliția (n.r. poliția), ca să stea ca în Franța? Ești cuminte, îți vezi de echipa ta, dacă nu te arestează miliția. Gata, ce incidente? Mă apuc să fac și eu incidente, facem incidente toți. Să se respecte legea și cu asta basta.

La Peluza Sud, majoritatea sunt băieți mai educați. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proști ca să facă tâmpenii, nenorociri”, a spus Gigi Becali.

Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit ProSport.

Etichete: ghencea , ovidiu burca , fcsb – dinamo , ovidiu burca dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *