Când a auzit că tatăl său e împotriva relației cu o femeie cu 16 ani mai în vârstă, fiul lui Michael Jordan a reacționat
0 4 minute 12 luni
  • Supercupa: Farul – Sepsi, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 22:00, DGS 1

Fiul lui Michael Jordan și-a contrazis tatăl

Marcus Jordan este nimeni altul decât fiul lui Michael Jordan (60 de ani), coechipier cu Scottie Pippen la Chicago Bulls în anii ’90, când au făcut parte din una dintre cele mai bune echipe din istoria baschetului.

Galerie Foto

Recent, ”MJ” a fost întrebat dacă este de acord cu relația fiului său și a răspuns prompt, fără să stea pe gânduri: ”Nu!”. Cel care l-a chestionat pe legendarul sportiv a insistat, iar Jordan a dat din cap din nou în semn de dezaprobare, înainte de a se urca într-o mașină.

Reacția lui Marcus Jordan după acest episod a fost una neașteptată. În cadrul unui interviu, fiul fostului mare baschetbalist a fost întrebat la rându-i dacă a primit binecuvântarea tatălui său și dacă acesta e de acord cu legătura sa cu Larsa Pippen, iar Jordan jr l-a contrazis ferm pe Michael Jordan: ”Da! Clar da”, potrivit Marca.

Larsa Pippen, batjocorită pe rețelele sociale după ce și-a oficializat relația cu Marcus Jordan

Jurnaliștii de la Marca au scris că fosta soție a lui Scottie Pippen a fost batjocorită pe rețelele sociale de persoane care au scos în evidență diferența de vârstă dintre ea și actualul partener – 16 ani.

„Lucrurile nu aveau cum să meargă perfect. În mod natural, oamenii de pe rețelele sociale au urmărit noul cuplu. Ulterior, cei doi au fost ‘trollați’ într-un mod brutal. Cei mai răi dintre cei care au făcut comentarii au făcut referire la relația pe care Larsa a avut-o cu Scottie Pippen.”, scriu jurnaliștii spanioli.

Larsa Pippen a vorbit recent, într-un podcast, de felul în care a fost numită pe rețelele sociale. Partenera lui Marcus Jordan este, încă, conștientă că va fi în continuare ținta ironiilor până în momentul în care nu va mai fi afectată de acestea.

„Exact așa funcționează trollingul. Oamenii fac asta și mai mult, dacă îi rogi să înceteze. Oamenii mă numesc ‘mătușa’ lui, iar eu mă gândesc ‘hei, despre ce vorbiți acolo’? Simt că mi-a ajuns și că trebuie să mă detașez de asta”, a spus Larsa Pippen.

Michael Jordan și Scottie Pippen nu mai sunt în relații bune. Totul a plecat de la celebrul documentar „The Last Dance”, dedicat lui MJ.

Pippen s-a arătat deranjat de modul în care el și ceilalți jucători de la Chicago Bulls au fost descriși și de atunci a lansat mai multe atacuri la adresa fostului său coleg de la Chicago Bulls.

Etichete: michael jordan , marcus jordan , larsa pippen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *