”Îl recomanda ceva pe Edi să vină la națională?”. Anghel Iordănescu a răspuns fără să ezite
0 3 minute 10 luni
  • Media: Liga Digisport, vineri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:30, DGS 1

De atunci, tehnicianul a strâns pe banca ”Tricolorilor” 14 partide, dintre care cinci victorii, patru remize și cinci înfrângeri. 

”Îl recomanda ceva pe Edi să vină la națională?”. Răspunsul lui Anghel Iordănescu

La un an și jumătate de la instalarea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a echipei naționale, Anghel Iordănescu a fost întrebat de către Ion Crăciunescu dacă fiul său merita să fie selecționerul României. 

”Generalul” nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns. 

Ion Crăciunescu: ”Îl recomanda ceva pe Edi să vină la națională?”

În pragul războiului prezintă oamenii, contextele și evenimentele de la care au pornit marile conflicte ale lumii. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 19:00.

Anghel Iordănescu: ”Este o numire deja făcută, cred că nu mai are rost să ne întoarcem în timp. Nu cred că trebuie să ne mai amintim refuzurile, ci doar acceptul celui care este aici”

Anghel Iordănescu: ”Nici eu nu am fost mulțumit de nivelul jocului”

Anghel Iordănescu a vorbit și despre ultimele două partide jucate de echipa națională contra reprezentativei din Kosovo și cea a Elveției. 

”Nici eu nu am fost mulțumit de nivelul jocului, dar au fost două deplasări grele. Una, cea mai bună echipă din grupă, iar cealaltă, o altă echipă care speră să se califice. 

Și eu sunt de acord că așteptam un alt joc. Așteptam ca nivelul băieților noștri să fie unul care să ne mulțumească. Dar în fotbal, la ce arătam acum, este mai important rezultatul. 

Dacă facem un bilanț, sunt 8 puncte care ne dau speranțe. Jucătorii trebuie să-și ridice nivelul, în primul rând, să ridice nivelul la echipele lor de club. 

Jucătorii noștri nu fac față la un regim de jocuri într-o perioadă foarte scurtă. Competiția noastră internă nu ne ajută, jucătorii noștri trebuie să ridice nivelul. Mă refer la intensitate, la ritmul jocului și la angajament. Competiția noastră internă este una destul de scăzută. 

Din punctul meu de vedere, chiar dacă sunt talentați, sunt jucători capricioși, mofturoși, asta din cauza educației pe cere le-o dăm la cluburi”, a mai spus fostul selecționer, la Fotbal Club. 

Etichete: ion craciunescu , edi iordanescu , anghel iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *