Adrian Mititelu aduce antrenor român la U Craiova 1948, care trebuie să accepte o condiție! Cine conduce echipa
0 3 minute 10 luni
  • Media: Liga Digisport, vineri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:30, DGS 1

Până atunci, echipa va fi condusă de antrenorul Florin Drăgan și de preparatorul fizic Dan Vasilică. Viitorul antrenor principal va trebui să lucreze cu ei!

Adrian Mititelu aduce antrenor român

De asemenea, Adrian Mititelu a anunțat că orice antrenor vine trebuie să-i ofere libertate totală preparatorului fizic Dan Vasilică.

În acest moment, echipa este antrenată de cei care au antrenat-o după plecarea lui Croitoru, să fie clar. Eu am mare încredere în acești oameni și îi voi ajuta cu un licențiat Pro în zilele viitoare. Echipa a avut rezultate sub comanda lui Drăgan și a lui Vasilică. Eu am încredere în ei.

Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali. Voi aduce pe cineva cu Licența Pro care să conducă acest colectiv. La mine colectiv înseamnă că preparatorul fizic are libertate totală. Vreau ca antrenorul principal să-i dea autonomie totală preparatorului fizic.

În pragul războiului prezintă oamenii, contextele și evenimentele de la care au pornit marile conflicte ale lumii. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 19:00.

Nu aduc un antrenor de poză, aduc un antrenor care poate veni cu idei, dar care să lase preparatorul să lucreze. Cred că va fi român de data asta. Va fi un antrenor care să-i dea autonomie lui Vasilică”, a spus Adrian Mititelu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

De ce ar fi plecat Joao Janeiro

De asemenea, Adrian Mititelu a dat de înțeles că Joao Janeiro a plecat tocmai pentru că nu era de acord cu metodele de lucru ale lui Dan Vasilică, cel care are susținerea totală a clubului.

De aici au început toate discuțiile. Sunt unii antrenori care… Poate vă întrebați de ce unii au plecat repede. Eu le-am spus tuturor că Dan Vasilică trebuie să aibă autonomie, să fie lăsat să-și facă treabă”, a anunțat Adrian Mititelu.

Etichete: adrian mititelu , dan vasilică , florin dragan , joao janeiro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *