Probleme pentru Arnold Garita, fotbalistul aflat pe lista FCSB-ului: „Am apelat la o casă de avocatură”
0 3 minute 11 luni
  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Oficialul echipei piteștene, Daniel Stanciu, a dezvăluit în emisiunea Liga Digisport că jucătorul camerunez este încă legat de trupa din Trivale.

Garita, „blocat” la FC Argeș

Înțelegerea fotbalistului ar fi trebuit să devină nulă în momentul retrogradării, dar se pare că există probleme legate de clauza respectivă.

„La Garita avem o problemă, la contract. Am dat la o casă de avocatură. Are o clauză destul de ambiguă. În momentul în care am retrogradat  teoretic ar fi trebuit să acceseze acea clauză (n.r. de reziliere). Practic, sună cam ciudat ce e scris acolo”, a spus Daniel Stanciu, la Liga Digisport.

VIDEO cu explicațiile lui Daniel Stanciu:

FCSB a pus stop negocierilor cu Garita

Omul de afaceri spune că vicecampioana României nu-l mai vrea pe jucătorul african, asta după ce se părea că lucrurile sunt ca și rezolvate la un moment dat.

„Ne-a interesat, gata. A fost până acum două zile interes din partea noastră. Ce fac, stau să mă rog de Garita? Machita, că așa îi zic eu”, a spus Gigi Becali.

Atacantul camerunez a solicitat mai mulți bani decât era dispus să-i ofere Becali, motiv pentru care a încheiat tratativele și s-a orientat către Mamadou Thiam (28 de ani), vârful care a marcat 11 goluri în tricoul celor de la U Cluj, în sezonul 2022/2023.

Motivul pentru care Arnold Garita ar fi cerut mai mulți bani ar fi legat de faptul că ar fi primit o ofertă în valoare de 30.000 de euro pe lună de la o grupare din Golf. Mai exact, oferta pe numele lui atacantului ar fi venit din liga a 2-a din Arabia Saudită.

Rămâne de văzut cu ce echipă va semna atacantul camerunez în această perioadă de mercato, asta dacă își va rezolva problema pe care o are cu FC Argeș

Cifrele lui Arnold Garita

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Arnold Garita
  • 40 de meciuri a jucat Arnold Garita într-un sezon la FC Argeș
  • 14 goluri și două pase decisive sunt reușitele lui Arnold Garita

Etichete: daniel stanciu , jucator fc arges , arnold garita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *