Dennis Man, one man show pe Arena Națională. ”De departe, e cel mai bun”
0 3 minute 3 luni
  • Fotbal: Anglia – Brazilia, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • Fotbal: Franța – Germania, sâmbătă, 22:00, DGS 2

Dennis Man a marcat în România – Irlanda de Nord

Titularizat în banda dreaptă, de către Edi Iordănescu (45 de ani), în amicalul România – Irlanda de Nord, Man a marcat golul egalizator după o fază de mare efect, în minutul 23.

Internaționalul român a mai fost protagonist într-o fază, petrecută în minutul 38, dar atunci a avut ghinion pentru că mingea șutată de el l-a atins pe Cicâldău.

”De departe, cel mai bun de pe teren a fost Man. Se vede de la o poștă că este într-o formă de zile mari”, a spus Florin Prunea, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special, organizat chiar la Arena Națională.

În acest sezon, fotbalistul român a reușit să marcheze 13 goluri (11 în Serie B și două în Cupă) și să ofere șase pase decisive. 

Dennis Man, tot mai aproape de transfer! Două forțe ale Europei au intrat în cursă

Dennis Man mai are contract cu Parma până în vara anului 2025, însă mai multe echipe de top sunt gata să îl transfere în vara acestui an, după cum anunță presa din Italia. 

După ce Napoli și Borussia Dortmund și-au arătat interesul pentru fotbalistul ”Cruciaților”, alte două formații importante din Europa au pus ochii pe acesta. 

Potrivit celor de Calcio Mercato, AS Roma și AC Milan sunt gata să îl transfere la finalul acestei stagiuni pe Dennis Man, unul dintre cei mai buni jucători din Serie B. 

Nu este prima dată când ”Diavolii” se interesează de fotbalistul român. La finalul anului 2022, Paulo Maldini a venit personal să discute cu cei de la Parma. 

Etichete: parma , florin prunea , dennis man , dennis man nationala , dennis man romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *