Englezii s-au convins după debutul ca titular al lui Radu Drăgușin la Tottenham
0 3 minute 2 luni
  • SuperLiga: HermannstadtDinamo, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: FCSBSepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Fundașul român nu a pierdut niciun duel cu atacanții adverși până în minutul 42, când l-a scăpat din marcaj pe Muniz, care a deschis scorul. Lukic a dublat avantajul gazdelor în minutul 49, iar Muniz a reușit dubla la finalul primei ore de joc și a stabilit totodată rezultatul final.

Galerie Foto

Jurnaliștii englezi, despre Radu Drăgușin, după Fulham – Tottenham: ”Varianta mai slabă a lui Micky van de Ven”

Drăgușin a evoluat în nota echipei, chiar a primit un calificativ mai mare decât mulți dintre colegii săi, însă a fost luat la țintă de fanii lui Spurs pe rețelele sociale, unde a fost ironizat cu meme-urile care pot fi văzute în galeria FOTO de mai sus.

Jurnaliștii englezi de la Spurs Web au caracterizat prestația lui Drăgușin drept una ”ordonată din când în când”, dar au notat că la meciul de sâmbătă românul ”a arătat ca varianta mai slabă a lui Micky van de Ven”.

VIDEO Rezumat Fulham – Tottenham 3-0

Radu Drăgușin a fost notat cu 6.8, considerabil mai mult decât colegii din linia defensivă Pedro Porro, 6.1, și Destiny Udogie, 6.2. Partenerul din centrul defensivei, Cristian Romero, a primit nota 7,5.

Cel mai slab de la Tottenham fost chiar fundașul dreapta Pedro Poro, în timp ce nota cea mai mare a primit-o Cristian Romero. 

Sub Radu Drăgușin au mai fost notați Dejan Kulusevski, 6.6, Pape Sarr și Brennan Johnson, ambii cu 6.2, iar Richarlison a primit tot 6.8.

Etichete: tottenham , fulham tottenham , radu dragusin , presa anglia dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *