Dennis Man și Valentin Mihăilă, „pe val” în Italia: „Vrem să continuăm așa / Suntem aproape ca niște frați”
0 4 minute 4 luni
  • SuperLiga: BotoșaniCFR, duminică, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaFarul, duminică, 20:00, DGS 1

Dennis Man și Valentin Mihăilă, decisivi pentru Parma

În minutul 41 al partidei, Dennis Man a deschis scorul, din penalty. Peste doar trei minute, Valentin Mihăilă și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, din pasa conaționalului său. La finalul partidei, cei doi Tricolori au oferit câteva declarații în fața jurnaliștilor italieni, care au țjnut să afle secretul relației foarte bune dintre aceștia.

„Suntem fericiți, am făcut un meci grozav. Știam că este un meci greu, dar suntem fericiți. Vreau să dau mai mult în fiecare meci și să ajut echipa, sunt mulțumit de asta. Este calea cea bună, lucrăm împreună în fiecare zi: antrenorul are încredere în noi. Suntem fericiți și vrem să continuăm așa.

Pecchia m-a ajutat foarte mult, are încredere în mine și vorbește cu mine în fiecare zi. Acest lucru îmi dă încredere și îmi dă ideea că pot face mai mult. Mihăilă? Mă bucur pentru el, avea nevoie de gol. Acum să continuăm așa, lucrăm în fiecare zi pentru asta”, a spus Dennis Man.

  • 20 de meciuri, 11 goluri și 6 pase decisive sunt cifrele lui Dennis Man în acest sezon

„Mă cunosc de mult timp cu Man, am jucat la U21 și acum jucăm la naționala de seniori a României. Apoi am venit aici împreună, suntem aproape ca niște frați. Dar tot ce se întâmplă pe teren se datorează echipei, pentru că suntem un grup puternic. Cu toții vorbim aceeași limbă pe teren, nimeni nu este diferit. Suntem tineri și vrem să demonstrăm că facem multe lucruri bune.

Ne dorim să atingem obiectivul, nu are nicio legătură cu cine marchează și cine pasează. Singurul lucru care contează este câștigarea meciurilor.

Încercăm să ne distrăm pe teren, suntem tineri și vrem să demonstrăm că putem juca la un nivel înalt. Deci toți cei care sunt în echipă dau totul pe teren, vrem să ajungem în Serie A și să jucăm la un nivel înalt”, a spus și Valentin Mihăilă.

  • 19 meciuri, două goluri și două pase decisive a reușit și Valentin Mihăilă în sezonul curent

Parma este lider detașat în al doilea eșalon din Italia, cu 45 de puncte, iar ”Cruciații” ar putea promova în acest sezon, un lucru deosebit de important pentru cei doi jucători români care se pregătesc deja pentru participarea la EURO 2024.

  • În etapa a 22-a din Serie B, Parma va juca pe terenul celor de la Modena.

Etichete: serie b , parma , dennis man , valentin mihaila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *