Cristi Săpunaru nu a înțeles nimic. Momentul surprins în timpul meciului Rapid -3
0 3 minute 6 luni
  • SuperLiga: BotoșaniCFR, duminică, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaFarul, duminică, 20:00, DGS 1

Cristi Săpunaru și execuția nereușită din meciul cu FCU Craiova

În minutul 36 al partidei, Cristi Săpunaru a fost protagonistul unui moment care nu îi stă în fire. Căpitanul Rapidului a încercat să dea o pasă înapoi, însă nu și-a calculat bine pașii și a „ciupit” mingea mai întâi cu dreptul, înainte de a o lovi cu celălalt picior.

Imediat după acest moment, Săpunaru a părut foarte dezamăgit și s-a uitat spre gazon, care era destul de ud, din cauza faptului că a plouat pe toată durata meciului cu FCU Craiova.

În cele din urmă, Rapid a revenit de la 1-3 pe tabelă pentru FCU Craiova și s-a impus, iar Cristi Săpunaru a avut motive de bucurie la finalul celor 90 de minute.

VIDEO cu momentul lui Cristi Săpunaru

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid – FCU Craiova 4-3

Cristi Săpunaru va semna prelungirea contractului cu Rapid

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a anunțat că nu se pune problema unei plecări a lui Cristi Săpunaru, în ciuda celor declarate recent de fundaș.

Nu se pune problema ca Săpunaru să nu aibă contractul prelungit, i se va prelungi contractul.

El s-a alintat puțin, el știe, am avut atâtea discuții și știe că-i va fi prelungit contractul”, a declarat Victor Angelescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Alintatul” la care face referire Victor Angelescu s-a petrecut în urmă cu o lună, când Cristi Săpunaru a anunțat că nu se va retrage, ci va pleca la alt club, dacă Rapid nu-i oferă un nou contract.

O să-mi prelungesc și eu contractul cât de curând. Eu sper cel puțin. Da, voi juca și sezonul viitor, dar dacă nu va fi nevoie de mine, voi juca în altă parte”, spunea Cristi Săpunaru.

Etichete: rapid , sapunaru , superliga , fcu craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *