Bologna
0 5 minute 4 luni
  • Liga Campionilor: KrimRapid, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: ArandinaReal Madrid, sâmbătă, 22:30, DGS 1

Golurile din această partidă au fost marcate de Lorenzo De Silvestri (minutul 90+5) pentru gazde, respectiv Albert Gudmundsson (minutul 20) pentru ”Grifoni”. 

Pentru oaspeți a fost integralist în acest meci Radu Drăgușin (21 de ani). De cealaltă parte, George Pușcaș (27 de ani) a fost rezervă neutilizată pentru Genoa în această partidă.

În urma acestui rezultat, Genoa se află pe locul al 12-lea în Serie A, cu 21 de puncte acumulate după 19 partide. De cealaltă parte, Bologna ocupă poziția a 5-a în clasament, cu 32 de puncte obținute după 19 meciuri.

VIDEO Rezumat Bologna – Genoa 1-1 

Min. 90+8: Final de meci! 

Min. 90+7: Bară pentru Genoa! Gudmundsson a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de mtri distanță de poarta adversă, însă mingea s-a lovit de bara transversală.

Min. 90+5: Gool Bologna! Saelemaekers a recentrat în mijlocul careului în urma unui corner, mingea a ajuns la De Silvestri care a șutat puternic în poarta lui Martinez. 

Min. 75: Gol anulat pentru Bologna! Calafiori a reluat în poartă o centrare a lui Fabbian, dar fundașul Bolognei se afla în poziție de offside. 

Min. 71: Ocazie Bologna! Aebischer șutează puternic pe jos din apropierea careului de 16 metri, dar Martinez respinge cu greu în lateral. 

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+1: Pauză!

Min. 20: Gool Genoa! Gudmundsson a executat perfect o lovitură liberă din colțul careului de 16 metri și l-a învins pe Ravaglia cu un șut plasat. 

Min. 7: Ocazie Bologna! Orsolini depășește mai mulți adversari și șutează puternic din afara careului, însă balonul este respins de Martinez în lateral. 

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Bologna: Ravaglia – Posch, Lucumi, Calafiori, Lykogiannis – Freuler, Moro – Orsolini, Fabbian, Urbanski – Zirkzee

Rezerve: Aebischer, Bagnolini, Beukema, Corazza, De Silvestri, Kristiansen, Saelemaekers, Skorupski, van Hooijdonk

Antrenor: Thiago Motta 

Genoa: Martinez – Drăgușin, Vogliacco, Vaszquez – Sabelli, Frendrup, Badelj, Malinovsky, Messias – Ekuban, Gudmundsson

Rezerve: Calvani, Fini, Galdames, Haps, Kutlu, Martin, Matturro, Papadopoulos, Pușcaș, Retegui, Sommariva

Antrenor: Alberto Gilardino

În ultimele două meciuri contra celor de la Bologna, echipa lui Radu Drăgușin a reușit să obțină doar un punct. Bologna s-a impus în partida precedentă cu scorul de 1-0, iar meciul tur din sezonul trecut s-a încheiat la egalitate.

Ultimul succes al ”Grifonilor” împotriva gazdelor datează din 2021, scor 2-0. Înainte de acest duel, Bologna se află pe locul cinci în Serie A, poziție care asigură prezența în grupele Europa League. În cazul unei victorii, ar putea urca momentan pe poziția a patra.

În același timp, ”Grifonii” ocupă locul 12 în clasament. Formația lui Radu Drăgușin are șansa să urce două poziții în clasament dacă va câștiga. Este important de precizat că Genoa vine după egalul cu Inter Milano, în care Drăgușin a marcat, în timp ce Bologna a pierdut cu Udinese, scor 0-3.

Napoli face totul pentru transferul lui Drăgușin

Radu Drăgușin are un viitor incert, iar pe urmele internaționalului român se află formații precum Tottenham, Napoli sau Barcelona. Dintre acestea, despre Tottenham s-a scris că are cele mai mari șanse să-l aducă pe Drăgușin,

Totuși, Napoli vrea să schimbe datele problemei și să-l păstreze pe român în Serie A. Concret, campioana Italiei din sezonul trecut a mărit oferta, asta după ce Genoa nu a fost mulțumită de prima propunere.

Acum, Napoli oferă în jurul sumei de 20-22 de milioane de euro, cedarea definitivă a lui Leo Ostigard, dar și împrumutul lui Alessandro Zanoli, anunță jurnalistul Matteo Moretto.

În același timp, sursa amintită anterior mai notează că se așteaptă o ripostă din partea lui Tottenham, care nu concepe să rateze transferul lui Radu Drăgușin în această iarnă.

Etichete: bologna , serie a , genoa , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *