Mikel Arteta, aspru la adresa jucătorilor lui Arsenal după eșecul cu Fulham: ”Am fost neglijenți”
0 3 minute 5 luni
  • Premier League: West Ham – Brighton, marți, 21:30, DGS 1

  • Premier League: Liverpool – Newcastle, luni, 22:00, DGS 1

Golurile din această partidă au fost marcate de Bukayo Saka (minutul 5) pentru ”Tunari”, respectiv Raul Jimenez (minutul 29) și Bobby De Cordova-Reid (minutul 60) pentru ”The Cottagers”. 

În urma acestui rezultat, Arsenal a înregistrat al treilea meci consecutiv fără victorie în campionat, după remiza cu Liverpool (din deplasare, scor 1-1) și înfrângerea cu West Ham (pe teren propriu, scor 0-2). 

Mikel Arteta: ”Astăzi a fost cel mai prost meci al nostru din acest sezon”

La flash-interviul de după partidă, Mikel Arteta (41 de ani), antrenorul lui Arsenal, s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația elevilor săi și a susținut că meciul jucat împotriva lui Fulham a fost cel mai slab din acest sezon. 

De asemenea, tehnicianul spaniol a subliniat că echipa sa nu a reușit să aibă o posesie consistentă în fața lui Fulham, care să le permită ”Tunarilor” să domine acest meci. 

„O zi foarte grea. O zi tristă. În urmă cu trei zile (înfrângerea cu 2-0 în fața lui West Ham) am jucat un meci pe care l-am pierdut și pe care am vrut să-l câștigăm. Astăzi a fost cel mai prost meci al nostru din acest sezon.

Nu am putut domina și am avut probleme din această cauză. Nu am avut suficient de multă posesie. Am fost neglijenți cu mingea”, a spus Arteta, potrivit BBC Sport

Totodată, Arteta i-a avertizat pe fotbaliștii lui Arsenal și a susținut că dacă vor mai repeta această prestație modestă, ”Tunarii” nu se vor clasa în primele 4 locuri din Premier League (care permit calificarea în Champions League) la finalul sezonului. 

”Dacă vom juca așa cum am jucat în celelalte 19 meciuri, vom fi acolo sus (în clasament la sfârșitul sezonului). Dacă jucăm ca astăzi, nu vom fi nici pe departe. Astăzi a fost o zi foarte greu de digerat”, a mai spus Arteta. 

În prezent, Arsenal se află pe locul al 4-lea în Premier League, cu 40 de puncte acumulate după 20 de runde. 

VIDEO Rezumat Fulham – Arsenal, scor 2-1

Etichete: arsenal , mikel arteta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *