Florin Bratu a spus totul, după negocierile pentru preluarea lui Dinamo
0 3 minute 3 luni
  • Liga 2: BuzăuCsikszereda, vineri, 14:30, DGS 1

  • SuperLigă: Poli IașiFarul, vineri, 20:00, DGS 1

La o zi de la acel moment, Florin Bratu a fost prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special și a spus cum au decurs discuțiile cu Andrei Nicolescu.

Florin Bratu: ”Am metodele necesare pentru a o salva pe Dinamo”

Eu oricum sunt la Dinamo (n.r. la CS Dinamo). M-am întâlnit cu conducerea lui Dinamo, cu domnul Nicolescu. Am stat în jur de două ore la discuții, am spus ceea ce vreau, au spus și ei, am spus ce planuri am, cum văd lucrurile în momentul de față.

Eu sunt sigur. Mi s-a cerut asta (n.r. salvarea echipei de la retrogradare) și sunt sigur că pot reuși. Nu s-a pus problema de salariu, de prime, de bonusuri. A fost chestia cum facem să reușim în următoarele meciuri. Nu ai siguranță pe nimic, dar pe termen scurt și mediu cred că am metodele necesare pentru a o salva pe Dinamo.

Am discutat lucrul ăsta (n.r. întărirea lotului). Mi-a spus că se va investi în echipă, în îmbunătățirea lotului. Am spus că e prematur să vorbim, că mai sunt cinci meciuri din care trebuie să obținem puncte.

Eu vedeam șase puncte și o victorie cu Oțelul care te-ar duce mai departe în Cupă. Eu așa o văd și din iarnă să încercăm să îmbunătățim situația.

Dinamo se bate acum și cu timpul. Dinamo are nevoie de puncte, are nevoie de încredere. Jucători… Și între ei e o situație încordată. E normal, îți pierzi încrederea, îți pierzi pasiunea după 12 meciuri fără victorie”, a declarat Florin Bratu, la Digi Sport Special.

Sorin Colceag conduce antrenamentele lui Dinamo

În acest moment, niciunul dintre antrenorii cu care s-a discutat nu a fost anunțat despre vreo schimbare a situației. Mai mult, oficialii din ”Ștefan cel Mare” au decis să nu se grăbească și să meargă pe mâna lui Sorin Colceag, care va conduce deja al treilea antrenament al lui Dinamo, după plecarea lui Burcă.

În proporție mare, Colceag, fostul secund al lui Ovidiu Burcă, alături de Iulian Mihăescu, va sta pe banca echipei la următorul meci, cel cu Sepsi, programat luni, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: florin bratu , antrenor dinamo , andrei nicolescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *