Ilie Dumitrescu a avut un sfat pentru Gigi Becali, după CFR Cluj -1
0 3 minute 1 an
  • SuperLiga: PetrolulMioveni, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiRapid, luni, 20:30, DGS 1

La finalul jocului, Ilie Dumitrescu a avut un sfat pentru Gigi Becali: să se gândească de două ori înainte să comande schimbările, în special cele din prima repriză sau de la pauză, pentru că îi poate scoate din formă pe jucători, cum s-a întâmplat pe parcursul acestui sezon cu Florinel Coman sau Andrei Cordea.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj – FCSB 1-1:

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Gigi Becali

E important să știi arta de a gestiona un lot valoros. Când scoți un jucător valoros la pauză… Poate Cordea a început ca titular și este scos la pauză.

I s-a părut lui Gigi că nu se ridică la un nivel foarte bun, hai, pe bancă. Încet, încet, îi iei din personalitate, nu mai are aceeași încredere. La fel s-a întâmplat și cu Florinel Coman, a trecut prin același proces de rotație.

Edjouma, la fel. Îmi aduc aminte că a fost scos la pauză după ce a dat două pase incredibile. Aici cred că trebuie să mai lucreze Gigi, la aspectul ăsta, să gestioneze mai bine relația asta.

Trebuie să se pună și în pielea jucătorilor, nu doar să execute lumea ce comandă el. Trebuie să gândească mai departe de reacția pe care o are el la pauză cu schimbările lui”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

  • Adrian Șut și David Miculescu au fost înlocuiți la pauza meciului CFR Cluj – FCSB, cu Joyskim Dawa și Andrei Cordea

În privința meciului de la Cluj, Ilie Dumitrescu a putut să-l remarce doar pe Florinel Coman, marcatorul golului de 1-1.

FCSB, mai bună în repriza doua. Florinel Coman și-a intrat în joc. Nu foarte mulți jucători s-au ridicat la un nivel foarte bun de la FCSB. Olaru, mai bine pe final de primă repriză și în repriza a doua. În rest, e greu să remarci. Compagno, combativ, dar fără realizări. Pe final, echipa mai periculoasă a fost FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după CFR Cluj – FCSB 1-1

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , cfr cluj fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *