Marcel Ciolacu spune că va demisiona dacă PNL iese din coaliţie
0 2 minute 2 săptămâni

Inquam Photos / George Călin

Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în cazul în care PNL va ieşi din coaliţia de guvernare, va demisiona din funcţia de premier.

„Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern. Dacă se rupe această coaliţie, vă spun foarte clar, înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat şi eu, şi l-au acceptat şi colegii mei într-un moment dificil al României – să nu uităm ce era acum doi ani de zile – într-o discuţie bărbătească între mine şi preşedintele Nicolae Ciucă…. Categoric, dacă cineva va ieşi din această coaliţie, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni, fără nicio reţinere”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă va demisiona din funcţia de premier în cazul în care PNL va ieşi din coaliţie, Ciolacu a răspuns: „Categoric”.

„Mie nu mi-e frică de probleme, cum nu mi-e frică de cinci luni şi cred că am dovedit acest lucru. Dar e o construcţie politică. În momentul în care unul dintre parteneri a ieşit de la guvernare, e normal ca primul-ministru să ducă mandatul preşedintelui. Ne întoarcem la români, românii au întotdeauna dreptate şi am terminat discuţiile. Nu suntem nici primul, nici ultimul stat care are alegeri anticipate”, a afirmat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

coalitie


demisie


marcel ciolacu


pnl


psd

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *