Mircea Badea a spus ce îl face mereu să plângă. „Recunosc, plâng… Mă emoționează!”
0 2 minute 9 luni

Mircea Badea a spus ce îl face mereu să plângă.

Mircea Badea a spus ce îl face mereu să plângă. „Recunosc, plâng… Mă emoționează!” / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Mircea Badea a spus ce îl face mereu să plângă.

Realizatorul TV Mircea Badea a recunoscut în cadrul emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, că există mai multe lucruri care îl emoționează, iar uneori chiar îl fac să plângă.

„Tu ai o latură foarte sensibilă. Am avut o intervenție la un moment dat când eram la Antena 2, o intervenție chirurgicală, nimic complicat. Dar ai fost primul om care mi-a spus că dacă am nevoie de ceva, dacă vreau ceva, pot să te sun la orice oră, că ești lângă mine. Pe mine lucrul ăsta m-a impactat. De ce nu lași să se vadă sensibilitatea ta? Îți e teamă să fii vulnerabil?” l-a întrebat Iusti Fudulu pe Mircea Badea.

Mircea Badea: Eu recunosc, plâng la filme, se poate întâmpla

„Nu îmi este teamă de nimic. Sunt la vârsta la care chiar nu îmi este teamă de nimic. (…) Nu este ceva asumat, intenționat, de a camufla anumite comportamente, sau sensibilitatea. Eu recunosc, plâng la filme, se poate întâmpla. Am mai spus-o pe post și în alte rânduri. Nu la orice filme. Nu am plâns niciodată la filmele cu Van Damme… Dar da, se poate întâmpla. Mă emoționează poezia, îmi place poezia. Sunt multe poezii care mă emoționează”, a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

filme


mircea badea


plange

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *