A spus lucrurilor pe nume, după ce a petrecut 9 ani la Real Madrid: cât a ajuns să valoreze acum
0 4 minute 6 zile
  • FOTBAL: Poli Iași – Botoșani, luni, 18:30, DGS 1

  • FOTBAL: CFR Cluj – Petrolul, luni, 21:30, DGS 1

Isco Alarcon (31 de ani) este fostul jucător de la Real Madrid care a spus lucrurilor pe nume, după ce a fost legitimat la formația blanco pentru nouă sezoane.

Isco a rupt tăcerea: decizia pe care ar fi luat-o mai devreme în perioada de la Real Madrid

Isco susține că nu s-a simțit nerespectat la Real Madrid, însă poate ar fi trebuit să ia decizia de a pleca de la club mult mai devreme, având în vedere că în ultimele sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu nu au fost prolifice.

Nu simt că am fost tratat nedrept în ultimii ani, deși cred că aș fi putut juca mai mult. Fotbalul este complex și trebuie să știi să te adaptezi fiecărei situații. Mă concentrez pe ceea ce pot face pentru a schimba lucrurile, mai degrabă decât pe ceea ce pot face alții.

Mi-ar plăcea să am o primire grozavă din partea fanilor pentru că Real Madrid a fost cea mai importantă echipă a carierei mele sportive, pe care o voi iubi și o voi respecta mereu.

Am încercat mereu să dau tot ce am putut, deși poate ar fi trebuit să plec mai devreme din cauza situației mele din ultima perioadă (n.r. la Real Madrid). Dar înveți din toate.

Real Madrid, Barcelona și Atletico Madrid sunt principalele candidate la câștigarea LaLiga. Real Madrid a început puternic, dar liga spaniola este lungă și este prea devreme pentru a paria”, a spus Isco, pentru AS.

  • De la 90 de milioane de euro în 2018, astăzi Isco mai valorează doar 5, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Isco a ajuns la Real Madrid în vara anului 2013, pentru 30 de milioane de euro de la Malaga și a plecat liber de contract în vara anului 2022.

După o scurtă experiență la Sevilla, Isco a ajuns acum să joace pentru cei de la Betis, cu care a semnat în finalul perioadei de mercato de vară.

Isco a plecat cu scandal de la Sevilla

Fostul star de la Real Madrid nu a stat decât 4 luni la Sevilla și nimeni nu a înțeles de ce perioada sa pe Ramon Sanchez-Pizjuan a fost atât de scurtă. 

Isco a dezvăluit că a plecat de la Sevilla după un conflict fizic cu Monchi, fostul director sportiv al echipei, care în prezent ocupă aceeași funcție la Aston Villa. 

„I-am spus că e cel mai mare mincinos din fotbal și m-a atacat. A venit la mine, m-a strâns de gât și lumea a trebuit să ne separe.

După cum vă puteți da seama, n-am vrut să mai rămân acolo sub nicio formă. Mă suna în fiecare zi și îmi cerea să îmi reziliez contractul”, a spus Isco, recent, potrivit Goal

Etichete: real madrid , isco , betis , isco alarcon , isco real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *