Olimpiu Galani, invitat la Mi-Th influencer de pe DC News și Spectacola / video
0 2 minute 1 an

Facebook Olimpiu Galani la DC News și Spectacola

Facebook Olimpiu Galani la DC News și Spectacola

Olimpiu Galani, fondator Beauty One România și Beauty One Bulgaria, este invitat la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Thea Haimovitz, la DC News, DC News TV și Spectacola.

Duminică, 28 mai 2023, de la ora 11.00, vă invităm să îl descoperiți pe Olimpiu Galani. Va fi o emisiune specială la care vă invită Thea Haimovitz. Va fi o discuție plină de viață despre cum să transformi o afacere în lumea frumuseții în ceva care strălucește mai tare decât pantalonii de vinil din anii ’90.

Acesta a lăsat să se rostogolească câteva perle de înțelepciune pentru cei care doresc să-și dezvolte o afacere în domeniul frumuseții. Stați cu noi!

Mi-Th influencer cu Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective.

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică, 28 mai 2023, de la ora 11.00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201        

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *