Sorana Cîrstea a venit cu replica, după afirmația Arynei Sabalenka
0 3 minute 1 an
  • Liga 1: U Craiova 1948 – Petrolul, vineri, 21:00, DGS 1

  • Tenis: Sorana CîrsteaPetra Kvitova, vineri, 22:00, DGS 2

La conferința de presă de după joc, Aryna Sabalenka a acuzat condițiile în care s-a disputat partida. Bielorusa crede că în eșecul de la Miami au contat decisiv căldura și umezeala.

Galerie Foto

Sorana Cîrstea a reacționat după afirmația Arynei Sabalenka

Ulterior, și Sorana Cîrstea a susținut o conferință de presă la Miami, în cadrul căreia i-au fost aduse la cunoștință afirmațiile Arynei Sabalenka.

Nu știu ce s-a întâmplat cu Aryna, nu mi-am dat seama că e influenţată de condiţiile de afară. Pentru mine, a fost doar o altă zi de muncă.

De-a lungul anilor, nu am acordat niciodată atenție căldurii, dar în ultima vreme încep să-mi dau seama că sunt puțin mai bună decât majoritatea fetelor când joc în astfel de condiţii”, a fost răspunsul dat de Sorana Cîrstea.

FOTO Sorana Cîrstea a adus-o pe Aryna Sabalenka în pragul disperării. Cum a fost surprinsă bielorusa în timpul meciului și la final

Aryna Sabalenka a fost surprinsă de multe ori în timpul meciului, dar și la final, extrem de nervoasă, cu reacții care spun totul despre stadiul în care a adus-o jocul excelent al Soranei Cîrstea, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Sorana Cîrstea, în schimb, a părut surprinsă de propria-i performanță după ultimul punct al meciului, iar ulterior a zâmbit larg.

Galerie Foto

Petra Kvitova, adversara Soranei Cîrstea în semifinale

În semifinalele de la Miami, Sorana Cîrstea va juca împotriva Petrei Kvitova, care a trecut de Ekaterina Alexandrova. Meciul se va disputa vineri, nu mai devreme de ora 22:00, în direct la Digi Sport 2.

Pe cealaltă jumătate de tablou, semifinala este stabilită: Elena Rybakina – Jessica Pegula.

Etichete: sorana cirstea , wta miami , aryna sabalenka


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *