Primă doamnă a SUA, despre Carmen Iohannis: Nu te voi uita niciodată pe tine și pe poporul român
0 2 minute 4 săptămâni

Vizita oficială a președintelui României, Klaus Iohannis, în SUA, acolo unde a discutat cu președintele SUA – Joe Biden – despre actuala stare a războiului din Ucraina și programul Visa Waiver, dar și starea economică și socială a României, a presupus și o întrevedere a Primelor Doamne.

Astfel, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a transmis un mesaj legat de Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis:

„Carmen, a fost minunat să te avem la Casa Albă după ce m-ai primit cu atât de multă generozitate în România acum doi ani. Nu voi uita niciodată cum tu și poporul român v-ați deschis brațele către refugiații care fugeau din Ucraina. A fost, și încă este, cu adevărat inspirațional”, a fost mesajul Primei Doamne a Americii, pe Facebook.

Ce reprezintă vizita lui Klaus Iohannis în SUA

Klaus Iohannis urmează să primească o distincție din partea unui prestigios think tank, Atlantic Council, cunoscut pentru acordarea acestui premiu liderilor de seamă precum George Bush sau chiar Joe Biden când era vicepreședinte. Interesant este că în cei 24 de ani de existență, acest premiu nu a fost acordat niciodată unui lider din Europa de Est.

Această vizită are loc într-un moment crucial, mai ales că Iohannis își dorește funcția de secretar general al NATO, candidatura sa fiind deja anunțată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *