Zeci de oameni au fost răniți în urma ciocnirii a două trenuri în cartierul Palermo din Buenos Aires / Video
0 2 minute 2 săptămâni

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Circa 30 de oameni au fost răniți şi au fost spitalizați vineri, doi dintre ei fiind în stare gravă, după ce un tren de navetişti s-a ciocnit de un tren de întreţinere a căilor ferate în capitala Buenos Aires, au transmis serviciile de urgenţă argentiniene, notează AFP.

Cele două persoane grav rănite, care au suferit traumatisme craniene, au fost evacuate cu elicopterul, a zis de la faţa locului, pentru jurnaliști Alberto Crescenti, şeful serviciilor de urgenţă (SAME)..

„Nu există persoane decedate”, a subliniat primarul din Buenos Aires, Jorge Macri.

Compania Trenes Argentinos a spus într-un comunicat faptul că un tren de călători cu şapte vagoane a intrat în coliziune cu un tren de întreţinere, care era dintr-o locomotivă şi un vagon gol, pe un pod feroviar din cartierul Palermo. Accidentul s-a întâmplat în jurul orei locale 10:30 (13:30 GMT). În urma coliziunii, „locomotiva şi primul vagon ale trenului de pasageri au deraiat”.

Conform SAME, 90 de pasageri au primit îngrijiri medicale chiar la faţa locului. 30 dintre aceştia au fost transferaţi la spitale din oraș, având diferite răni. La locul accidentului au fost trimise zeci de ambulanțe. „În acest moment, nu există suficiente informaţii cu privire la cauzele accidentului”, le-a zis Jorge Macri jurnaliştilor.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *