Perchezitie domiciliara in Adamclisi, judetul Constanta, pentru braconaj si nerespectarea regimului armelor (FOTO)
0 2 minute 3 săptămâni

Percheziție domiciliară în Adamclisi, județul Constanța, pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor

17 Jun, 2024 20:59


17 Jun, 2024 20:59

ZIUA de Constanta





642




Marime text

Sursa galeriei foto: IPJ Constanța

  • La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Adamclisi, la locuința unui tânăr, de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 
În urma percheziției, au fost ridicate două arme neletale, supuse autorizării, o armă de tip airsoft (tip pușcă), o armă de tip airsoft (tip pistol) și o plasă de pescuit, monofilament, potrivit IPJ Constanța.
 

„Cercetările sunt efectuate în continuare în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca cercetările să fie extinse și asupra infracțiunii de deținerea de plasă de tip monofilament, cu excepția setcilor folosite pentru pescuitul calcanului cu mărimea ochiului de minimum 40 mm”, spun polițiștii.

 

Totodată, în urma percheziției au fost descoperite o grenadă de mânî și un obuz, ce au fost preluate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.
 
Citește și
 

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în județul Constanța. Au fost întocmite dosare penale

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *