Petrescu nu se dezminte! Ce jucător a fost transferat de CFR Cluj. ”Pasator desăvârșit”
0 4 minute 2 luni
  • Fotbal: Moldova – Ucraina, marți, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: Portugalia – Irlanda, marți, 21:45, DGS 1

UPDATE Ora 19:42. Ardelenii au anunțat, la puțin timp după Thaqi, un alt transfer în Gruia. Este vorba despre portughezul Simão Rocha (23 de ani).

”Bun venit, Simão Rocha!

CFRiști, faceți cunoștință cu noul nostru fundaș de bandă! Tânărul portughez, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat.

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră”, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.


Cine e Armend Thaqi, noul fotbalist al celor de la CFR Cluj

Dincolo de faptul că ”Bursucul” a fost nevoit să-și reconstruiască un staff, după ce a fost părăsit de vechii colaboratori, la gruparea din Gruia se întâmplă și multe mișcări de trupe la nivel de lot.

Astfel, conducerea fostei campioane a anunțat un nou transfer. Armend Thaqi (31 de ani) este din Kosovo și evoluează ca fundaș dreapta. Este limpede că Petrescu nu se dezminte și mizează tot pe jucători experimentați, așa cum este și cazul lui Andrei Artean (30 de ani), ”rezolvat” deja.

”Bine ai venit, Armend Thaqi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta.

Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la echipa națională a Republicii Kosovo, bifând până acum cinci prezențe pentru reprezentativa țării sale 🇽🇰

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de noi!”, este mesajul postat de cei de la CFR Cluj, pe social media.

CFR Cluj vrea să dea lovitura. Fotbalistul cu 4 titluri de campion al României, pe lista lui Petrescu

Pe lista de achiziții a grupării din Gruia se află și numele lui Adrian Păun (29 de ani), fotbalistul celor de la Bnei Sakhin.

Păun se află în Israel din septembrie 2022, după ce a făcut trecerea de la CFR la Hapoel Beer Sheva. După ce sezonul 2023-2024 l-a început la Hapoel Beer Sheva, la început de septembrie atacantul s-a dus sub formă de împrumut la Sakhin.

În prezent, Păun a redevenit fotbalistul celor de la Hapoel Beer Sheva, dar acesta are șanse mari de a reveni la CFR Cluj, susține prosport.ro.

Etichete: dan petrescu , transferuri cfr cluj , dan petrescu staff , armend thaqi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *