Argentinianul Jose Almar, stabilit în România, a cucerit inimile tuturor la Românii au Talent. Andra: Aș plăti bilet să te văd, să te ascult
0 3 minute o lună

Argentinianul Jose Almar a primit patru de „Da” și va merge în etapa următoare la Românii au Talent. 

Jose Almar, un cântăreț în vârstă de 39 de ani, din Buenos Aires, Argentina, a urcat pe scena de la Românii au Talent unde a cântat în spaniolă și în română. 

„Am ajuns în România ca dansator de tango. Călătoream prin lume făcând spectacole și lecții. Am vizitat mai mult de 20 de țări și foarte multe orașe. M-am îndrăgostit de România și din 2016 am hotărât să mă stabilesc aici. Acum sunt îndrăgostit și de o româncă și m-am hotărât să stau aici.

Pe Mădălina, prietena mea, familia mea a cunoscut-o acum, în februarie. A fost pentru prima dată în Argentina și s-a întâlnit cu toată familia mea, care este o familie foarte, foarte mare. Am cinci frați și patru surori. Eu sunt numărul 9. Am venit cu ideea de a arăta puțin din folclorul din Argentina.”, a spus concurentul. 

Andra: Aș plăti bilet să te văd, să te ascult

Momentul argentinianului a fost foarte apreciat de jurați. Andra chiar a spus că ar plăti un bilet pentru a-l asculta pe Jose cântând. 

„Un moment foarte drăguț, tu ești drăguț și ce ai cântat e drăguț. În general, când e vorba de dragoste nu are cum să zică cineva „Nu””, a spus Mihai Bobonete.

„Ești absolut încântător și cânți atât de frumos la chitară și a sunat atât de bine de la prima atingere a corzilor încât am suspectat că nu e live. Ai o voce foarte plăcută și cânți corect. Ești o prezență încântătoare! Superb, absolut superb momentul tău!”, a spus Andi Moisescu.

„Mă gândeam la faptul că aș plăti bilet să te văd, să te ascult.”, a spus Andra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *