Regele Charles, mai singur ca niciodată în ziua de Paște. Marii absenți din Familia Regală
0 2 minute 3 luni

Sursa foto: Facebook The Royal Family

Sursa foto: Facebook The Royal Family

Regele Charles va fi mai singur ca niciodată în acest an de Paște.

Regele Charles urmează să participe la o slujbă în duminica Paștelui, ca parte a primei sale apariții publice de când a fost diagnosticat cu cancer. Totuși, acesta va fi în acest an mai singur ca niciodată. Prințesa și Prințul de Wales nu vor participa la tradiționala slujbă din ziua Învierii, scrie Independent.

În anii precedenți, Regelui și soției sale s-au alăturat la eveniment prințesa Anne și soțul ei, Sir Timothy Laurence, precum și Sarah Ferguson, Ducesa de York și fiicele ei, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice.

Marii absenți de la slujba de Paște

Prințul William și Kate nu vor participa anul acesta, pe fondul diagnosticului și tratamentului de cancer al ducesei. În plus, se pare că nici Prințul William și Kate Middleton nu vor veni în Marea Britanie de Paște.

Între timp, o sursă de la palat a explicat de ce Prințul William nu a apărut în videoclipul emoționant al lui Kate, în care aceasta și-a anunțat diagnosticul. „Este un mesaj al prințesei despre sănătatea ei și ea a vrut să transmită personal mesajul pe cont propriu”, a spus sursa.

VEZI ȘI: Harry și Meghan Markle, considerați de neîncredere. Motivul pentru care nu ar fi fost informați despre faptul că Prințesa Kate are cancer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *