Pep Guardiola a spus de ce are nevoie Manchester City pentru a câștiga împotriva lui Real Madrid
0 3 minute 3 luni
  • UCL: Manchester CityReal Madrid, miercuri, 22:00, DGS 1

  • UCL: Bayern MunchenArsenal, miercuri, 22:00, DGS 2

  • Partida dintre cele două formații este programată pe 17 aprilie (miercuri), de la 22:00, în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații RCS-RDS vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

La conferința de presă dinaintea meciului de pe Etihad, Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre jocul echipei sale și despre ce atmosferă așteaptă din partea suporterilor pe Etihad. 

Pep Guardiola: ”Trebuie să jucăm un pic mai bine ca în tur”

Pep Guardiola a susținut că, pentru a trece de Real Madrid și a se califica în semifinalele Champions League, Manchester City trebuie să-și ridice nivelul jocului, în comparație cu prestațiile pe care elevii săi le-au avut în meciul tur de pe Santiago Bernabeu. 

„Este un meci special pentru mine, dar nu contează. Ceea ce contează este ceea ce trebuie să facem mâine. Trebuie să ajustăm ceva ce nu am făcut bine pe Bernabeu. Trebuie să jucăm un pic mai bine, vom vorbi despre asta”, a spus Guardiola, potrivit City Xtra. 

Pep Guardiola: ”Avem nevoie de multă prezență din partea fanilor noștri”

În cadrul aceleiași conferințe de presă, tehnicianul iberic a subliniat că echipa sa va avea nevoie de suportul puternic al fanilor din tribune pentru a reuși un succes în fața lui Real Madrid. Mai mult, Guardiola a dezvăluit că toate biletele disponibile pentru această partidă au fost epuizate (53.400 de locuri are Etihad). 

„Cred că suporterii noștri de acasă ne vor ajuta foarte mult. este sold out. Avem nevoie de mult zgomot, de multă prezență din partea lor”,  a spus Guardiola, potrivit City Xtra. 

VIDEO Rezumat Real Madrid – Manchester City, scor 3-3

Etichete: manchester city , real madrid , pep guardiola


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *