Georgiana Badea, auditor public intern la Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral, averea si interesele (DOCUMENT)
0 3 minute o lună

Georgiana Badea, auditor public intern la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele

04 Mar, 2024 21:04


04 Mar, 2024 21:04

ZIUA de Constanta

403
Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Georgianei Badea, având funcția Auditor public intern la Administratia Bazinala De Apa Dobrogea – Litoral, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.

În ultima declarație de avere, depusă pe 31.05.2023, Badea a menționat că deţine un teren intravilan situat în Constanța, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în suprafață de 12 m2.

Conform datelor înscrise în document, aceasta deține și un apartament (în suprafață de 59 m2) amplasat în Constanţa şi a fost dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

Badea a înscris în declarația de avere și un autoturism Seat Ibiza, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. În ceea ce privește bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare, şi bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni, aceasta a menționat teren intravilan înstrăinat la data de 21.02.2023, forma înstrăinării fiind contract sulta, cu o valoare de 15.000 euro. În ceea ce privește datoriile, acestea însumează 42.750 euro și 22.700 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii: 46.697 lei de la Administrația Bazinala De Apă Dobrogea – Litoral. La categoria venituri din alte surse, a menționat 11.772 lei indemnizatie creștere copil (ce aparține soției), 5.178 lei indemnizații inserție, 5.600 lei pensie alimentară și 7.617 alocațiile copiilor.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în Informatica pentru viitor – Constanța, CCCAR-membru activ, CAFR/ASPAAS – membru stagiar și Sindicat Apele Dobrogea Litoral – membru. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Georgianei Badea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *